Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
funkcionalna prehrana

Hrana je zdravlje, ali i bolest, treba znati što i kada izabrati

17. 05. 2010., Zagreb -  U Mojoj kuci zdravlja, Ilica 78 odrzana je radionica o ljekovitosti koprive te njene upotrebe u prehrani. Mirjana Tonkovic, Djurdja Stefanec i Jadranka Boskovic Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
03.11.2015.
u 12:30

Naučite kako funkcionalna prehrana djeluje na naše tijelo, ali i kako je povezana s nutritivnom genetikom

Ono si što jedeš, stara je istina. Ali kako znati što jesti, kada i zdrava hrana u zadnje vrijeme sve više ovisi o modi i trendovima.

Naime, ono što je do jučer bilo najgori mogući izbor već danas može biti dobro za nas (npr. svinjska mast), ali i obratno. Kako se uopće snaći u tom obilju proturječnih informacija?

Odgovor nudi funkcionalna prehrana, koja je u najboljem dosluhu s našim tijelom. Sve o njom možete naučiti na seminaru "Hrana je zdravlje – hrana je bolest" koji se, u organizaciji Moje kuće zdravlja, održava 7. i 8. studenoga u prostorijama Ergoneta, u Badalićevoj 29A).

O funkcionalnoj prehrani i nutritivnoj genetici, ali i o tome kako ih primijeniti u svakodnevnom izboru i kombinaciji namirnica, podučava Mirjana Tonković, magistrica prehrane, dipl. ing. biotehnologije, koja tvrdi kako svatko od nas upravo znanjem o hrani može podići svoju energiju, vratiti snagu i uravnotežiti zdravlje. Opširnije na www.mojakucazdravlja.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije