Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Heineken 0.0%

Napokon pivo s 0.0% alkohola koje možete piti u svim prilikama

Pivo
Thinkstock
16.06.2016.
u 10:32

Ovo bezalkoholno pivo mogu piti i trudnice zbog prirodnih sastojaka i znatno manje kalorija po boci.

Pravi vrući dani su itekako uzeli maha donoseći okuse ljeta, a ovoga ljeta možete uživati u pivu u svakoj prilici. 

Mnogi osvježenje traže upravo u bočicama omiljenog piva, ali zbog alkohola koji sadrži, u željenom okusu ne mogu uživati kada i koliko žele. Zbog toga je iz Heinekena stigao novi proizvod bez alkohola, ali punog okusa i sa samo 69 kalorija po boci.

Bezalkoholno pivo odlično će utažiti žeđ za vrijeme ljetnih vrućina, pomoći u hidratizaciji organizma osiguravajući mu prirodan izvor minerala magnezija, kalija, cinka, fosfora, silicija, sumpora, natrija i bakra, vitamina skupine B (posebno B1, B2, B3 i B6), vitamina B12, ugljikohidrata, te pojedinih aminokiselina i flavonoida, poznatih i važnih antioksidansa.

U bezalkoholnom pivu punog okusa sada je moguće uživati u svim prilikama, na raznim zabavama i proslavama, poslovnim sastancima, ali i tijekom razgledavanja brojnih turističkih atrakcija, kupanja na plaži i napornog treninga. Osim osvježenja, Heineken 0.0% će pomoći i u obnovi mišića nakon fizičkog napora. Tijekom ljetnih mjeseci preporuča se konzumacija upravo bezalkoholnog piva koje će osigurati hidrataciju organizma bez straha od neželjenih kalorija koje pružaju primjerice, zaslađeni voćni sokovi, gazirana i energetska pića, kava i sl.... 

Mnogi su se pitali je li uopće moguće napraviti takvo pivo. Vrhunski majstori pivari Heinekena krenuli su od nule i godinama istraživali, varili i kušali piva prije negoli su konačno stvorili savršeno definiran recept. 

Heineken 0.0 svoj izvanredan okus duguje jedinstvenom Heinekenovom A-kvascu i prirodnim sastojcima, a sada u njemu u svim prilikama mogu uživati ljubitelji ovog pića i to bez straha od unosa prekomjerne količine praznih kalorija. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije