Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javnost zgrožena

Ovako u Kini proizvode pivo koje prodaju kafićima i klubovima

lažni Budweiser
Foto: Screenshot YouTube
1/2
31.05.2017.
u 10:12

Video proizvodnje lažnog Budweisera šokirao je Kineze

Svi oni koji su bili u Kini znaju da je pivo ondje toliko jeftino da se ne možete ne zapitati odakle dolazi kada ga toliko malo 'cijene'. No, bez obzira na to, malo je onih koji mogu odoljeti tako niskim cijenama.

No video koji kruži kineskim društvenim mrežama otkrio je kako se proizvodi lažni ''Budweiser'' nakon što su vlasti zaplijenile 600.000 kartona tog piva u maloj tvornici u gradu Dongguanu.

U početku snimke vidi se kako žene ubacuju prazne limenke u veliku plastičnu posudu punu piva i tako ih pune, nakon čega se nastavlja proces proizvodnje, gdje se te limenke zatvaraju i skladište. Lažni Budweiser potom se prodavao kafićima i noćnim klubovima diljem Kine, gdje posjetitelji vjerojatno nisu ni primijetili da ne piju originalno pivo.

Vlasti su inspekciju u toj tvornici provele početkom mjeseca, a video koji sada kruži internetom zgrozio je javnost.

 

Komentara 4

DR
Draš
11:51 31.05.2017.

A kod vas ,potražite u najbližoj K Plus prodavaonici.

OM
omer
06:49 01.06.2017.

Jeli netko misli da je u Hrvatskoj bolje?

DU
Deleted user
11:10 31.05.2017.

Alkohol je antiseptičan; zato je vino i pivo bilo jedino piće koje se je koristilo za vrijeme srednjeg vijeka. Happy times... :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije