Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi u braku

"Gledala sam erotski film i rekla da je glavni glumac privlačan, suprug se naljutio i ne razgovaramo"

Shutterstock
19.12.2020.
u 20:43

Osim što je film gledala bez njega, rekla mu je kako je glavni glumac jako privlačan.

Jedna 33-godišnja žena podijelila je detalje o problemu u braku koji se pojavio onda kada je suprug otišao na put. Bila je sama kod kuće i odlučila je pogledati erotski film. Nakon što se vratio kući otkrila mu je što je gledala bez njega, ali i da je glavni glumac jako privlačan i zgodan.

"Seksualni život nam je zaista odličan, otvoreni smo za sve, ali samo dok smo u krevetu. Nikada ne možemo razgovarati na tu temu, pa tako ne komuniciramo od kada sam mu rekla da sam pogledala film. Osjećam kao da sam napravila teški zločin."

Ovo je 12 najbizarnijih razloga zbog kojih su se ljudi odlučili na razvod braka:

1/12

Psihoterapeutkinja Deidre, kojoj je ovo pismo bilo upućeno, odgovorila je putem britanskog portala The Sun. "Osjeća kao da mu je film prijetnja, ali ti si odrasla osoba i možeš gledati što god želiš. Reci mu da to što je tebi glumac privlačan ne utječe na vaš odnos. Pokušaj otkriti zašto ga je sve baš toliko naljutilo."

Zagreb: Spontani tulum na Cvjetnom uz uličnu svirku i kuhano vino koji nije omeo ni posjet redara

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
19:42 20.12.2020.

ponizila si ga sada misli da je loš u krevetu haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije