Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Glava tuša vam ima smanjeni pritisak vode? Evo kako je očistiti na jednostavan način

shutterstock
26.03.2020.
u 09:00

Glava tuša treba se redovito od kamenca i mineralnih ostataka, a mi vam donosimo dva jednostavna načina za to.

Nakon dugog i napornog dana posla, bilo od doma ili na radnom mjestu, svi uvijek uživaju u toplom i dugom tušu, ali ako je glava vašeg tuša prljava i začepljena, postoji mogućnost da vam se smanjio pritisak vode i više nećete toliko uživati u tušu. Glave tuša često se napune mineralnim ostacima i kamencem, stoga je važno redovito je prati i održavati. Čišćenje glave tuša također je dobro za vaše zdravlje, jer je ono savršeno mjesto za razmnožavanje bakterija, prenosi bhg.com.

Pogledajte hit recept Zagrepčanke za kruh koji svakome uspije: 

Jedan način pranja glave tuša je bez uopće skidanja glave, a sve što vam je potrebno je plastična vrećica, gumica i ocat. Prvo što trebate napraviti je gumicu omotati na crijevo iza glave vašeg tuša te zatim plastičnu vrećicu napuniti octom. Vrećicu s octom zatim omotajte oko glave vašeg tuša tako da cijela glava bude uronjena u ocat te osigurajte vrećicu gumicom. Nakon jednog sata, skinite vrećicu s tuša te pustite vodu kako biste isprali ostatak octa i gotovi ste s pranjem.

Foto: Pinterest

Ako za čišćenje kamenca na glavi vašeg tuša nije dovoljan ocat, vjerojatno ćete morati skinuti glavu tuša kako biste je savršeno oprali. Nakon što skinete glavu tuša, dobro je unutra i izvana isperite vrućom vodom. Ako još uvijek imate ostatak kamenca, očetkajte ga starom četkicom za zube ili četkom za pranje i malo octa. Za dubinsko čišćenje, možete drvenim štapićem svaku rupu pojedinačno očistiti. Na kraju, napunite posudu octom i dodajte par žličica sode bikarbone te sve dijelove glave tuša ostavite da se moče tijekom noći. Ujutro isperite dijelove vrućom vodom te ponovno sastavite svoj tuš.

Pogledajte koliko muškaraca u Hrvatskoj svakodnevno obavlja kućanske poslove:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije