Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restoran Cavallino

Gastronomija je moda, zato u Cavallinu udovoljavaju i probirljivim gostima

restoran Cavallino
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
07.11.2016.
u 09:45

Restoran Cavallino već 14 godina hrani poslovni svijet zagrebačke Zavrtnice. Na samome ulazu interijer, koji odiše određenom elegancijom, plijeni pažnju. Cavallino prije nalikuje na fine dining restorane nego na mjesto gdje se može pojesti i gablec. Riječ je zapravo o inovativnoj i modernoj kuhinji za mlade, urbane, poslovne ljude koji tijekom svojih dnevnih obveza imaju svoju oazu za “lunch break”.

Smjestivši se na uzvišeni stol s 10 barskih stolica koji tituliraju i ljubavnim budući da je namijenjen za samce tako da je za one koji su u potrazi za idealnom polovicom ovo pravo mjesto, jer uz fine delicije, kreativnu i tradicionalnu hranu i kvalitetna vina lakše se upušta u konverzaciju. Kušao sam juhu od škarpine i brokule serviranu u dizajniranom tanjuru/šalici s kojom sam se, iskreno, prvi put susreo u životu. Puna okusa, gusta i intenzivne zelene boje, ova prava likarija na žlicu ojačala me za cijeli dan. Uslijedila je pečena tuna posuta sezamom položena na domaćoj rikuli.

Cijene su u skladu s kvalitetom i odabirom namirnica gdje si svatko može barem jednom priuštiti dolazak. Prema riječima domaćice Lisak, gastronomija je moda pa u skladu s tim prate trendove i mijenjaju koncepte, udovoljavajući tako iz dana u dan svakom imalo probirljivijem gostu pokušavajući ga i gastronomski preodgojiti u čemu po svemu viđenom i uspijevaju.

Osim dnevnih menua, restoran ima i a la carte ponudu, a od dnevnog restorana u večernjim satima prostor postaje mjesto u kojem se organiziraju razna događanja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije