Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadarska zimska čarolija

Gastro preporuka na jedinstvenom Adventu u Zadru

Restoran Pjat
Foto: TZ grada Zadra
1/84
23.11.2017.
u 13:25

Veliki glazbeni spektakl održat će se na Trgu Petra Zoranića u 20 sati, a nebo nad Zadrom osvijetlit će spektakularan vatromet, kao simbolična kruna svečanog otvorenja

Zimska čarolija u Zadar stiže već 24. studenoga, na Dan grada. Vrata Adventa u Zadru 2017. otvorit će glazbena zvijezda Ivan Zak, pjevač, tekstopisac i skladatelj čiji su koncerti uvijek vrhunski glazbeno-scenski doživljaji.

Veliki glazbeni spektakl održat će se na Trgu Petra Zoranića u 20 sati, a nebo nad Zadrom osvijetlit će spektakularan vatromet, kao simbolična kruna svečanog otvorenja. Želje najmlađih ostvarit će se jutro poslije, 25. studenoga, kada će grad preplaviti likovi iz mašte, ulični umjetnici s nevjerojatnim izvedbama i trikovima, glumci zadarskoga Kazališta lutaka s nagrađivanom predstavom „Koliko je duga jedna priča“, a djeca će, zabavnim igrama i radionicama punim iznenađenja, kreirati vlastiti svijet mašte i blagdanske radosti.

To maštovito i kreativno jutro nikako ne smiju propustiti ni odrasli jer svi imamo nešto dječje u sebi, a dječji osmijesi su neprocjenjivi! Drugu večer Adventa obilježit će koncert Begina, tamburaša koji su ime dobili po latinoameričkom ritmu begin. Begini su uvijek sinonim za odličan provod u kojem očekujemo neočekivano p ne propustite najbolju večernju zabavu od 20 sati na Trgu Petra Zoranića.

Za sve programe ulaz je slobodan. Ovogodišnji Advent bit će nezaboravna avantura za sve koji žele doživjeti zimsku čaroliju za pamćenje i osjetiti frekvenciju jedinstvene zadarske vibracije te za sve željne i jedinstvenog gastro iskustva. Dio zimske čarolije u Zadru su i restorani koji oduševljavaju ponudom. Predstavljamo najbolje restorane Adventa u Zadru te Tuna, Sushi & Wine festivala, mjesta koja se moraju naći na vašoj listi želja kako biste doživjeli i osjetili Zadar u tradicionalnim, ali i jelima s trendi vizijom poznatih chefova.

Restoran Pjat
1/84

Komentara 1

V1
Vinkazeljka 1115
15:39 23.11.2017.

Brusceta meni najdraži restoran vrhunska hrana usluga,u sezoni se čeka u redu sve govori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije