Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripazite

Evo koje pogreške radite na spoju, a da toga niste ni svjesni – prema horoskopskom znaku

Shutterstock
23.09.2020.
u 07:00

Svatko od nas ima neku manu, pogotovo kada je riječ o ljubavnim odnosima, ali ako ne razvijemo svijest o tome, to bi nas moglo stajati gubitka potencijalnog partnera.

Napokon ste upoznali nekoga i nakon što ste se neko vrijeme dopisivali, dogovorili ste spoj. Čini vam se da je sve prošlo odlično, ali druga strana se ili prestane javljati ili kaže kako jednostavno više nije zainteresirana. Sto je upitnika iznad vaše glave i pitate se gdje ste pogriješili? Možda ste rekli nešto što im se nije svidjelo ili napravili neki potez koji im nije odgovarao. Kako bilo, pogreške koje radite na spojevima mogu biti povezane s vašim horoskopskim znakom, prenosi Pink Villa.

Ovan
Smiješni su, zabavni i spremni za avanturu, ali često su i nestrpljivi pa odluče napraviti neki potez prerano, poput prvog poljupca. To može odbiti drugu stranu.

Bik
Vole stabilnost i kontrolu nad životom, a to se može primijetiti i kada su na spoju. Možda je njima to normalno, ali drugoj strani se sigurno neće svidjeti netko tko ih kontrolira odmah na početku.

Blizanci
Vole pokazati sebe, ali pretjerano pričanje o vlastitim postignućima, hobijima, interesima može odbiti potencijalnog partnera. 

Rak
Ljudi u ovom znaku jako su emotivni i često mijenjaju raspoloženje – ne bi smjeli dopustiti da tako nešto upropasti prvi spoj.

Lav
Karizmatičan i privlačan kakav jest, Lav voli isticati sebe, a jedan je od znakova koji rade najviše pogrešaka na spoju. Kada im osoba govori o sebi i nekim svojim postignućima, Lav brže-bolje smišlja priču koju će ispričati o sebi – i pretjerati da ispadne bolja i dramatičnija. To je najčešća stvar koju radi.

Djevica
Jako inteligentna, Djevica može dosaditi potencijalnom partneru, pa bi bilo dobro izbjegavati neke stručne izraze i teme i malo se opustiti.

Novi suludi trend na TikToku: Korisnici “ravnaju” zube rašpicom za nokte! 😱

Vaga 
Vage žele djelovati kao netko koga se ne može povrijediti, pa nerijetko imaju nekoga ''u rezervi'' za slučaj da s ovom osobom ne uspije. Partner na spoju vrlo lako može primijetiti da Vaga nije zainteresirana. Savjet je da se opuste i ne stvaraju unaprijed scenarije kako će se dogoditi nešto loše.

Škorpion
Često spominje bivšeg partnera na spoju, a to baš i nije najbolja ideja. Nema osobe kojoj će se to svidjeti i koja će nakon toga poželjeti izaći na drugi spoj.

Strijelac
Strijelci su jako društveni, pa si u jednom danu organiziraju nekoliko druženja. Kada idu na spoj, bilo bi dobro da to ne naprave kako bi se sto posto posvetili toj osobi.

Jarac
Ambiciozni i realni, Jarci žele biti s nekim tko je jednak njima. Kada upoznaju nekoga za koga misle da je drukčiji, znaju biti nepristojni. Morali bi shvatiti da nisu svi isti i ne mjeriti ljude po nekim svojim pravilima.

Vodenjak
Ako im se netko ne svidi, u stanju su prekinuti spoj usred razgovora bez objašnjenja. Druga strana može se osjećati jako neugodno, pa je najbolji savjet jednostavno izbjegavati susrete s ljudima za koje znate da vam nisu pretjerano simpatični.
 
Ribe
Vole istražiti i proučiti osobu s kojom izlaze, a često ne skrivaju sve informacije koje znaju. Trebale bi prepustiti se upoznavanju uživo i dopustiti da se ta osoba sama predstavi.

Doznajte kojeg biste kućnog ljubimca trebali imati prema svom horoskopskom znaku:

1/2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije