Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prigorje Brdovečko

Druga XC Pepač Brdsko biciklistička utrka

Foto: ''
06.05.2014.
u 18:19

Svi zainteresirani drugom XC PEPAČU mogu se pridružiti 11.05.2014. kao natjecatelj ili kao navijač

Uskoro će se u Prigorju Brdovečkom održati druga Brdsko bickilistička utrka XC Pepač koja se odvija uz podršku TZ Savsko Sutlanska dolina i općine Brdovec.

Ovdje možete saznati više informacija o utrci i prijaviti se za utrku u kategoriji koju smatrate prikladnom. Staza je u odnosu na prošlogodišnju produžena na gotovo 4.300 m i dodatno je zakomplicirana, ali samim time i atraktivnija i zabavnija.

Za sve sudionike i posjetitelje osiguran je grah i piće. Onaj tko odvozi najbrži krug (i naravno završi utrku) dobit će nagradu u obliku nove Action kamere. Osvajač ili osvajačica ove nagrade ujedno će biti i prva osoba u Hrvatskoj koja će ju moći isprobati. Bit će tu još svakakvih događanja kao recimo testne vožnje hrvatskog električnog bicikla BIOPLANET.

Svi zainteresirani drugom XC PEPAČU mogu se pridružiti 11.05.2014. kao natjecatelj ili kao navijač.

>> Hrvatska postaje top biciklistička destinacija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije