Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dočekajte zimu uz brojne pogodnosti

Istočni Tirol
Foto: Promo
1/19
17.09.2018.
u 16:10

Iskoristite odlične pogodnosti za vrijeme trajanja Mjeseca istočnog Tirola i rezervirajte svoje mjesto na stazi još povoljnije

Atlasova zimska radionica je i ove godine pripremila raznovrsne ponude u top destinacijama istočnog Tirola. Tako ćete odabirom zimovanja u Sillianu, Matreiu, Kalsu ili Lienzu imati priliku ostvariti first minute popuste kao i posebne pogodnosti za one koji se među prvima odluče rezervirati smještaj u istočnom Tirolu.

Austrija je bez sumnje skijaški raj s bezbroj mogućnosti, a izvrsno održavane i atraktivne skijaške staze s povezanim sistemima žičara i vučnica nadomak su idiličnih planinskih sela i elegantnih gradića poput Silliana – mjesta s najvećim brojem sunčanih sati u cijeloj Austriji.

Foto: Promo

Ova skijaška regija oduševit će vas bogatom ponudom sadržaja te brojnim mogućnostima zabave za sve uzraste. Nakon dana provedenog na snijegu, opuštanje pružaju udobni hoteli s atraktivno osmišljenim apres-ski i wellness programima, kao primjerice, Dolomiten Residenz Sporthotel Sillian 4*S, gdje parovi imaju na raspolaganju privatnu SPA zonu i tretmane s ekskluzivnim proizvodima iz regije, uz nekoliko vrsta sauna. U Mjesecu istočnog Tirola imate ostvarite dodatne pogodnosti poput gratis masaže, gratis ulaza u wellness, besplatnu jednodnevnu ski kartu te besplatan prijevoz u terminu od 5. do 12.1.2019.

Pregršt zimskih radosti očekuje vas i u najvećoj skijaškoj regiji istočnog Tirola - Grossglockner Resort Kals-Matrei, koja pruža obilje mogućnosti za skijanje, bordanje, obiteljski odmor i pogled na veličanstvene planinske vrhunce. Matrei najviše odgovara obiteljima i skijašima koji ne vole gužvu, a traže prostrane, pregledne i izvrsno održavane staze. Uživajte u pogledu na zadivljujuće planinske pejzaže dok će vas 16 modernih žičara odvesti do laganih, srednje teških i “crnih” spustova. Onim vještijim i nešto odvažnijim skijašima izazovan će biti gotovo 12 kilometara dug spust niz dolinu prema Matreiu, koji je ujedno i najduži takav spust u Istočnom Tirolu.

Foto: Promo

Za vaše male početnike i njihove prve akrobacije na snijegu, pobrinut će se dječji vrtić pod vodstvom Atlasovih licencirani učitelja skijanja, dok ljubitelje sanjkanja očekuje uređena staza, koja je noću i osvijetljena. Zimske radosti nadopunite skijaškim trčanjem, vožnjom konjskom zapregom i šetnjom slikovitim selima koja najbolje oslikavaju tirolsku tradiciju.

Na raspolaganju vam je smještaj u primjerice Hotelu i Apartmanima Goldried 3*, s prekrasnim pogledom na mjesto te bogatom ponudom sadržaja. Po povratku sa staze možete se opustiti u jednoj od sauna s kojima su opremljeni svi apartmani ili jednostavno provesti slobodno vrijeme ispred kamina uz pucketanje vatre koja će vam svakako goditi nakon dana provedenog na snijegu.

Odlična atmosfera je zajamčena uz DJ-a koji će 13.12. dodatno začiniti ovogodišnji Ski opening, stoga ne propustite biti dio ove zimske priče i s veseljem se pripremite za skijašku sezonu koja je pred vama.

Foto: Promo

Ukoliko smo vam uspjeli dočarati samo jedan trenutak zbog kojeg biste se rado pronašli u ovom zimsko – tirolskom scenariju, iskoristite odlične pogodnosti za vrijeme trajanja Mjeseca istočnog Tirola i rezervirajte svoje mjesto na stazi još povoljnije. Cjelokupnu ponudu zimovanja, kao i novi katalog „Zima 2018./2019.“ potražite na atlas.hr-u i krenite u avanturu skrojenu upravo po mjeri svakog velikog i malog skijaša.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije