Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije joj lako

Djevojka se požalila: 'Volim svog dečka, ali njegova majka radi mi užasne stvari'

shutterstock
21.06.2021.
u 11:31

Trpi razne uvrede i komentare već četiri godine.

Anonimna 20-godišnjakinja odlučila se, nakon puno sukoba, javiti psihoterapeutkinji i potražiti savjet koji bi joj pomogao u odnosu s partnerovom majkom.

Kako je napisala u pismu koje je poslala Deidre Sanders, partnerova majka svim se silama trudi da ih razdvoji. "Obiteljski prijatelji s kojima sam jako bliska poznaju je otprije i znaju za veliku tajnu koju je skrivala – njezin suprug nije biološki otac mojeg partnera. Plašila se da ću to otkriti", piše 20-godišnjakinja koja trpi razne uvrede i komentare već četiri godine.

"Vrijeđa me, vulgarna je, ruga mi se često... Ponižava me na temelju mojeg posla, govori da nikada neću moći biti ništa više od frizerke. Ne govori to samo meni, dečku svakodnevno piše poruke u kojima me vrijeđa, pa je počeo skrivati mobitel od mene."

Toplinski val pred vratima: Temperature će dosezati do 38°C, evo do kada će trajati

"Dečko je doznao tajnu, ali nisam mu je ja rekla. To je nije spriječilo da bude bezobrazna, rekla mi je da bi me razapela da je doznao to od mene."

Ispričala je i kako je on korigirao odnos s majkom, ali njih dvije se i dalje ne podnose. Pita se kako će se udati za njega i trpjeti je u budućnosti.

Deidre odgovara: "Plašila se da ćeš je otkriti, nije joj se sviđalo što znaš tako veliku stvar o njezinoj prošlosti. Nemojte dopustiti da vas razdvoji, reci dečku kako se točno osjećaš zbog nje i daj mu do znanja da morate postaviti neke granice u tom odnosu. Pokušajte ozbiljno razgovarati i s njom. Ti budi i dalje pristojna i baš takva kakva jesi."

Mladoženjina majka odjenula ovu haljinu na vjenčanje: Snaha je sigurno obožava...

1/2
Ključne riječi

Komentara 2

OK
Omladinac koji to nije
14:33 21.06.2021.

Odmskno se, to se tesko rijesava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije