Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODERNA KUHINJA?

Cezar salata po uzoru na lički hamburger!

Cezar salata
Foto: Twitter
13.12.2016.
u 11:04

Uz ovu fenomenalnu porciju nećete dobiti čak ni nož...

Kada se u restoranima u kafićima pojavila 'dekonstruirana kava', krumpirići servirani u lopatama i još mnoge druge u najmanju ruku čudne kreacije čiji je cilj pretvoriti običnu hranu u umjetničko djelo, mnogi su se zapitali jesmo li ipak otišli malo predaleko?

Slučaj Cezar salate potvrdio je kako uvijek može još malo čudnije, a društvene su se mreže 'zapalile' od bijesa što je jedno od najjednostavnijih jela upropašteno lošim serviranjem.

Ovu nevjerojatnu 'salatu' naručila je autorica Celeste Ng, tijekom svog boravka u hotelu u New Orleansu. Naručila je Cezar salatu, a ono što je dobila zapravo je glavica salate u prstenu od kruha i zdjelica dresinga. 

Da stvar bude bolja, kako prenosi BuzzFeed, uz ovaj porciju nije poslužen čak ni nož. Samo žlica i vilica.

– Trebala bi provjeriti ima li u sobi kamera kako bi bila sigurna da nisi dio nekog umjetničkog performansa – glasi jedan od komentara.

– Je li to jedan od onih dekonstruiranih restorana?

– Novi šef je mislio: Ovo je moj trenutak!

>> Vrhunac hipsteraja? U ovom kafiću poslužit će vam 'dekonstruiranu kavu', kako tek izgleda vino?

Komentara 1

JD
jdoranic
12:43 19.12.2016.

pa kad Amerikanci ni ne znaju jesti s vilicom i nožem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije