Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi tretman

Botox odsada spašava i oštećenu kosu

kosa
VL FOTO
21.08.2010.
u 16:16

Preparat sadrži molekule koje se prihvate za vlas kose i 'popravljaju' oštećena mjesta.

Nakon botoxa za grudi, usne, lice i sve ostale dijelove tijela koje treba 'popraviti', na red je došla i - kosa. Tretman botoxom, navodno, popravlja oštećenu kosu, odnosno 'krpa' dijelove vlasi, pa je kosa nakon tretmana čvršća i bujnija. Učinak nestaje nakon desetak pranja.

Ovo su sredstvo, za kojim će zasigurno poludjeti mnoge dame, dizajnirali su stručnjaci u tvrtki L'Oreal, prenosi Daily Mail. Preparat sadrži molekule koje se prihvaćaju za područja na kojima je keratin, tvar koja sačinjava vlas, oštećen. No, pored toga, preparatu se mogu dodati vitamini i sredstva za sjaj koji mogu imati daleko dugotrajniji učinak nego regeneratori.

Preparat s ovom molekulom, koja je nazvana Intra-Cylane, zasad se može dobiti samo u frizerskim salonima, jer ga smiju nanositi samo frizeri. Na kosu se najprije nanosi zajedno sa šamponom, a nakon sušenja ostatak kemikalije nanosi se špricom.

Ključne riječi

Komentara 2

GZ
gjuro_zd
10:18 22.08.2010.

Za kosu su najbolje pijavice! :-)

Avatar Časna seka
Časna seka
18:25 22.08.2010.

Jel bi mogao botox spasiti i penise, da ne odu u mlohavo, naborano stanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije