Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isprobajte

Bivša frizerka ima savjet za sve kojima se kosa prebrzo masti: 'Prije pranja odvojite malo vremena za masažu'

Shuttershock
17.06.2022.
u 07:00

Trebali biste brzo primijetiti zdravije vrhove i veći volumen, a ovisno o tipu kose, i manje mašćenje kose

Kad idući put zaključite da vam je kosa masna i da je trebate oprati, isprobajte prije njegu koja traje samo deset sekundi, a kosu navodno ostavlja mekanom te smanjuje pretjeranu proizvodnju sebuma na tjemenu.

Bivša frizerka @amy sa svojih 145 tisuća pratitelja na TikToku dijeli tajne lijepe kose koje je prikupila tijekom svojeg rada, a savjetuje da nekoliko sekundi prije pranja kose nježno izmasirate cijelo tjeme.

Spavate na pamučnim jastučnicama? Nakon ovoga vjerojatno više nećete

1/5

– Polako prođite rukama po površini cijele glave, pazeći da kosu ne zapletete među prste i ne vučete pramenove prejako – kaže Amy.

Zatim, nastavlja, uzmite četku; najbolje s mekanim ili miješanim dlačicama, i četkajte od korijena do vrhova dok po cijeloj dužini nanosite ulje za kosu.

Trebali biste, kaže, brzo primijetiti manje suhe vrhove i veći volumen, a ovisno o tipu kose, masaža i četkanje mogu učiniti da ona izgleda besprijekorno; i da pranje odgodite za jedan dan.

@amy.does.some.hair ♬ original sound - Ellie Dixon

– Ako se radi ispravno, masaža će smanjiti proizvodnju masnoće, ali i potaknuti protok krvi i tako ubrzati rast kose – dodala je.

"Ovo mi je trebalo!" napisala je jedna zahvalna korisnica, a druga je dodala da to već radi neko vrijeme i da joj je kosa zaista ljepša i manje masna.

"Čak i ako ne vidite preko noći brži rast i veći sjaj, nježna masaža je fantastična i samo me gledanje opušta!" rekla je.

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine zaredom'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije