Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao?!

Bilo joj je dosadno pa je kosu obojala jednom namirnicom u kuhinji: Mnogi su se oduševili rezultatom

Tik Tok
21.09.2023.
u 12:30

Boja se na njezinu kratku plavu kosu primila puno bolje nego što je to očekivala

Jedna žena odlučila je obojati kosu kada joj je bilo dosadno, ali bila je iznenađena rezultatom jer je za bojanje koristila - ciklu. "Dosadno mi je, pa evo o čemu razmišljam", rekla je Stella Cini. "Što bi bilo da kosu obojim u ružičasto? Ne bilo kakvom bojom za kosu - nego ciklom", a ciklu je izvadila kako bi na videu pokazala svoje namjere, piše Mirror

Zatim je nasjeckala i skuhala ciklu, ubacila ju u blender, a potom izlila u posudu. Stella je zatim stavila rukavice kako bi se osigurala da ne napravi previše nereda - ali to nije baš išlo po planu jer je smjesa bila "vrlo tekuća". Zatim je smjesu nanijela na svoju kratku, plavu kosu, a cikla je kosi dala boju mnogo bolje nego što se očekivalo. U početku je bila oprezna duž linije kose, ali kada je trljala sok od cikle, počeo je ići posvuda.

@stellamariacini I’m bored…LETS DYE OUR HAIR WITH A BEET! #beetrootdye #hairdye #beetroot #haircolor ♬ love nwantinti (ah ah ah) - CKay

"Ostavit ću ovo na kosi satima jer tako piše na internetu. A onda ću se vratiti i pokazati vam rezultat i vidjeti možete li doista obojiti kosu ciklom ili ne", rekla je.  Kad se vratila pred kameru, ispričala je o "čarobnom sastavu cikle" i izgledala je ozbiljno šokirano što joj je kosa tako ružičasta.

“To je cool boja i definitivno mi više nije dosadno”, priznala je Stella. U komentarima je netko napisao: "Iskreno, u početku sam bio skeptičan, ali jako je slatko." Drugi se našalio: "Ne želim da te kiša uhvati u bijeloj odjeći." 

Žena si s kanom nacrtala pjegice, no nisu ispale kako je zamislila: "Izgledam kao Fiona!"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije