Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE NAVIKE

Amazon prodaje narukvicu koja će vas 'stresti' ako potrošite previše novca ili pojedete nezdravu hranu

nezdrava prehrana
Foto: Shutterestock
1/5
17.06.2019.
u 09:27

Reakcije su pomiješane: neki je kritiziraju zbog boli, a drugi je hvale jer smatraju da pomaže pri rješavanju loših navika...

Amazon ovih dana prodaje narukvicu koja bi vam mogla pomoći u odustajanju od loših navika. Crna narukvica, koja se prodaje po cijeni od 250 dolara, ima bateriju koja bi trebala trajati i do nekoliko dana, ovisno o tome koliko ste "nevaljali".

Naime, ako potrošite previše novca ili pojedete previše hrane, narukvica će vas stresti bezopasnom električnom strujom. Osvrti na ovu inovaciju su pomiješani; neki je kritiziraju zbog dizajna i osjećaja boli, a drugi je hvale jer smatraju da pomaže pri rješavanju loših navika, piše Vt

- Ova je narukvica malo neugodna, ali dobronamjerna. Korisna je zbog toga što vam pomaže pobijediti bilo koju naviku koje se pokušavate otarasiti. Drago mi je da sam je kupio jer smatram da funkcionira. Neće vam riješiti ružne navike već u nekoliko dana, no može vam pomoći ublažiti ih ako se držite svog plana - napisao je jedan kupac. 

- Probao sam nekoliko sličnih uređaja, ali moram priznati da je ovaj najbolji. Možete ga podesiti tako da ne vibrira na 100% nego recimo 60%. Doista odličan proizvod koji vam pomaže riješiti se loših navika - napisao je drugi. 

Supernamirnice koje trebate imati u svom domu

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:41 17.06.2019.

Znam da prodaju ogrlice za cucke,kad zalaju dobiju udar struje,ali slicno za ljude? sto je sljedece?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije