Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Balade u predstavi

Premijera predstave "Oj, ti tožni človek" po zamisli Dunje Knebl

dunja knebl
arhiv vl
07.12.2010.
u 16:43

Zagrebačka premijera predstave "Oj, ti tožni človek" Dunje Knebl i Tome Sombolca u režiji Marija Kovača održat će se u četvrtak u 21 sat u Močvari. Ulaz na predstavu koja se bavi sadržajem hrvatskih pučkih popijevki je slobodan

U zagrebačkoj Močvari u četvrtak u 21 sat počinje zagrebačka premijera multimedijalne predstave Dunje Knebl i Tome Sombolca “Oj, ti tožni človek”. Redatelj je Mario Kovač, a uz Dunju i Toma nastupa i petnaestak pjevača i instrumentalista. Izvode se stare hrvatske pučke balade u kojima autori predstave nalaze i te kako mračne motive koji su u svoje vrijeme imali ulogu današnjeg “žutog tiska”. Ulaz na predstavu je slobodan.

– Premda sve zvuči mračno, Dunja je udahnula optimizam i pronašla izlaz iz mraka te na kraju niza misterioznih, tragičnih događaja daje svima formulu za happy end – piše u u materijalu predstave.

S Tomom Sombolcem Dunja Knebl nedavno je objavila i svoj jedanaesti samostalni album "Jelen pase" u izdanju Dancing beara koji je već dobio izuzetno povoljne kritike.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije