Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BERLINSKA PRIČA

Novi film Toma Tykwera "Troje" u kinu Europa

arhiva fotografija
25.10.2011.
u 15:23

Film istražuje emocionalni život generacije koja pokušava pomiriti nove mogućnosti i stare čežnje. Događa se u Berlinu gdje žive Hanna i Simon koji upoznaju Adama i u njega se zaljubljuju

Novi film redatelja Toma Tykwera "Troje" od danas se može pogledati u kinu Europa. Film se prikazao na nedavno održanoj Filmomaniji 5 – reviji dobrog filma, a prikazan je i u službenoj konkurenciji na filmskom festivalu u Veneciji. Dobitnik je čak triju nagrada na German Film Awards: najbolja režija, najbolja glavna glumica i najbolja montaža.  Film istražuje emocionalni život generacije koja pokušava pomiriti nove mogućnosti i stare čežnje.

Događa se  u Berlinu gdje žive Hanna i Simon, par koji već godinama živi zajedno u harmoniji. A onda Hanna upozna Adama. I Adam upozna Simona. Neočekivano, sve se troje zaljubi. I svi su potpuno nesvjesni čitave situacije. No tajna polako počinje zbunjivati sve troje ljubavnika i prijeti razaranjem ove krhke veze. U filmu su glavne uloge ostvarili Sophie Rois, Sebastian Schipper i Devid Striesow.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije