Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kod nas se ne vrši žito nego porezni nadzor, jer su se neki dobro "nakombajnirali"

seljaci (1)
Davor Javorovic/PIXSELL
14.08.2013. u 14:00

Primjerice, jedan od seljačkih lidera, Antun Laslo, kaže da će prijeći u amiše, pa je upregnuo konje bijelce i demonstrativno uzorao jednu brazdu, u koju su rukom bacili tzv. tavanušu iliti sjeme koje je ostalo na tavanu mimo očiju dilera hibridnim ili još gore, GMO sjemenom.

Čudna smo mi zemlja definitivno. Umjesto da se usred ljeta vrši žito, kod nas se \"vrši\" nadzor. I to onaj porezni, koji je fiskalizacijom i \"vršidbom\" obilježio cijelu ovogodišnju sezonu. I neka. Jer očito je da su neki razvikani ugostitelji \"kombajnirali\" na crno i spremali u \"silose\" za koje je ministar financija nije znao. No, ipak bi trebao biti blaži prema muci seljaka, koji su sinoć dominirali svim informativnim emisijama, jer su po tko zna koji put krenuli u blokadu cesta. I još dalje. Primjerice, jedan od seljačkih lidera, Antun Laslo, kaže da će prijeći u amiše, pa je upregnuo konje bijelce i demonstrativno uzorao jednu brazdu, u koju su rukom bacili tzv. tavanušu iliti sjeme koje je ostalo na tavanu mimo očiju dilera hibridnim ili još gore, GMO sjemenom. No, Laslo će se brzo predomisliti od odlaska u amiše, kad se vrati doma, jer kad mu supruga dozna da u amiša nema ni stroja za rublje, brzo će ga minuti povratak par stoljeća unatrag u ratarstvu. Naime, onaj tko zna izaći na kraj sa strojem za rublje u kući, uvijek je najjači!

A jaka je u svojoj memoriji političkih muljanja novinarka RTL-a Nataša Božić, koja nije odoljela reći kako je ministar gospodarstva Vrdoljak predstavio projekt tzv. Trga pravde sa svim pravosudnim institucijama na jednome mjestu, običan Vladin spin, kojim se najavljuju megalomanski projekti kako bi se prikrilo da se ništa nije učinilo. Naime, sjetila se Nataša da je isti spin još prije devet godina zakotrljala Sanaderova ministrica Vesna Škare Ožbolt. I otad nikome ništa. Sva sreća da to nisu gledali američki amiši, jer bi od muke pali u nesvijest.

PLUS

Gledatelji s crno-bijelim televizorima jučer su napokon došli na svoje u ovom šarenom svijetu, jer su popodne na HTV1 emitirane \"Godine za pamćenje\" i 1965. kad ništa nije bilo u koloru. Čak ni političari.

MINUS

Da nas \"vrše\" u zdrav um najbolje je pokazala Tema dana, gdje se sindikalistica pitala kako se Rumunjima isplati dati golemu lovu za HŽ Cargo da bi zaradili, a mi ne moramo ni lipe, a ne znamo što bi s tim teretom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?