Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Johnny Depp navodno kupio zaručnički prsten za Vanessu

19.12.2008.
u 10:12

Hoćemo li napokon i to doživjeti? Johnny Depp navodno je već nekoliko puta posjetio jednu zlatarnu u Kaliforniji u potrazi za savršenim zaručničkim prstenom za svoju dragu, Vanessu Paradis s kojom je u vezi deset godina. Kako bi mogao u miru razgledavati, zlatarna je bila zatvorena cijelo vrijeme dok je on bio unutra.

Neimenovani izvor otkrio je za američki časopis OK! kako se slavni glumac zagledao u dijamantne prstene izrađene od platine te se odlučio za jedan iz te kolekcije.

Depp, koji s francuskom glumicom i pjevačicom ima devetgodišnju kćer Lily Rose i šestgodišnjeg sina Jacka, često je u intervjuima isticao kako Vanessa i on nemaju potrebu vjenčati se.
- Ne trebam komad papira u kojem će pisati da posjedujemo jedno drugo – tvrdio je 45-godišnji glumac.

S njime se složila i njegova samozatajna nevjenčana supruga koja kaže da ima osjećaj kao da su već u braku te da nemaju potrebu produbljivati svoju vezu.

- Volim romantičnost u činu vjenčanja, ali mislim da ne mogu biti više u braku nego što već jesam - pa imamo dvoje djece! Možda jednog dana, ali to je nešto bez čega zaista mogu – rekla je Paradise.
Čini se da će taj dan uskoro i doći.

(K.B.)

Želite prijaviti greške?