Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RTL-ova anketa

Evo koliku potporu imaju Narodna koalicija, HDZ i Most na sjeveru Hrvatske

Milanović Plenković
Foto: Pixell
1/6
22.08.2016.
u 19:02

Osam mandata dobiva koalicija predvođena SDP-om, četiri mandata dobiva HDZ, a po jedan mandat dobivaju Most i koalicija predvođena strankom Milana Bandića

Narodna koalicija ima potporu od 44 posto, HDZ 20 posto, a Most 6,3 posto. 

To su rezultati RTL-ove ankete, koju provodi agencija Promocija plus, u III. izbornoj jedinici koja obuhvaća Krapinsko-zagorsku županiju, Varaždinsku županiju i Međimursku županiju. 

U ovoj jedinici rezultati u mandatima jednaki su kao i na parlamentarnim izborima u studenome prošle godine. 

Osam mandata dobiva koalicija predvođena SDP-om, četiri mandata dobiva HDZ, a po jedan mandat dobivaju Most i koalicija predvođena strankom Milana Bandića kojoj se u ovoj izbornoj jedinici pridružio Radimir Čačić. 

Rezultati ankete pokazuju da je Živi zid blizu izbornog praga s 4,6 posto.  

>>Podsjećam ih da se rat nije vodio na teritoriju Srbije. Vrijeme je da se stane s provokacijama

>>Milanović: Ni dragom Bogu nije jasno zašto je HDZ zaustavio izgradnju županijske bolnice

Komentara 97

Avatar majmunranko
majmunranko
19:21 22.08.2016.

A kako stoji Josipović u anketi Promocije Plus? Prije zadnjih predsjedničkih izbora je imao prednost od 12 posto pred Kolindom i uvjerljivo je pobjeđivao u drugom krugu. Ajmo iskreno, da ste, recimo, poduzetnik i da planirate na tržište izbaciti novi proizvod, bi li angažirali Promociju Plus za istraživanje tržišta?

DU
Deleted user
19:17 22.08.2016.

RTL i objektivnost ,Srbija i istina

BE
berogrga
19:28 22.08.2016.

Promociju plus 1997. osnovao je Agan Begić koji je i danas njezin jedini vlasnik i direktor. Rođen je u Bužimu u BiH ( Unsko-sanski kanton)i taj lik je veliki simpatizer sdp-a. RTL je proesdepovska televizija i njima vjerovati moraš biti umobolnik. Pogledajte ove ankete, HDZ ima granične mandate, živom zidu daju 4 posto da demotivirtaju njihove uglavnom lijeve birače, most pada, jedino narodna koalicija ima rast i stabilnost. Ma dosta propagande. Hrvati nisu idioti da daju glas za zlo zvano sdp i Milanović. Ove ankete su uvod u nove krađe glasova preko biračkih odbora, plaćenika u izbornim povjerenstvim i sdp uhljeba u APIS-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije