Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 2°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • neboiznadzagreba:

    Miljenić nema veze sa socijaldemokracijom! Ni Grčić nema veze sa socijaldemokracijom! Ima li itko u SDP-u ikakve veze sa socijaldemokracijom? Zabranimo lažno predstavljanje!

  • 777CRO:

    SKH- SDP - sbolirani , petokolonasi , komunisti koji sebe nazivaju socijaldemokrati ... Kako da ta zločinačka organizacija nije zabranjena u Hrvatskoj ?

  • crocro:

    Uz dužno poštovanje prema gospodinu Miljeniću, ako SDP izabere njega za novog predsjednika stranke, tada će vrlo vjerojatno započeti agonija SDP-a. Zašto? Pa jednostavno zato što se u njegovoj stranci tješe i zamišljaju kako je on dostojan kandidat koji može ... prikaži još! parirati gospodinu Plenkoviću, pa ga već nazivaju "SDP-ov Plenković". Problem je u tome što se gosp. Miljenić ničim ne može uspoređivati s gosp. Plenkovićem, jer je gosp. Plenković visoko podignuta ljestvica koja se gotovo ne može trenutačno dosegnuti na hrvatskoj političkoj sceni. A koga onda da izaberu? Da, to je pravo pitanje, jer koga god da izaberu, gosp. Plenkovića nitko neće moći ugruziti i to naročito ako gosp. Plenković i njegova vlada pokažu u kratkom roku vidljive rezultate napretka Hrvatske i poboljšanja standarda njezinih građana. Osim toga ako i dalje ostane "čist" tj. bez repova, nitko ga neće moći ugroziti najmanje 3 slijedeća mandata. S time hoću istaknuti da u SDP-u nema niti jednog kandidata koji bi mogao u današnjoj situaciji biti balans gosp. Plenkoviću i HDZ-u.

Još iz rubrike Izbori 2016

Andrej Plenković i Božo Petrov
37
Stabilna situacija?

Plenković: Do petka bismo mogli imati cjeloviti dogovor. Petrov: Bit će zanimljivo na Nacionalnom vijeću

Tonino Picula
Treba 1000 potpisa

Picula predao kandidaturu za predsjednika SDP-a

Gordan Jandroković
Poslijeizborne konzultacije

Jandroković uzvratio Pupovcu: Kadroviranje nacionalnih manjina bio bi korak unatrag

10