Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUĐEN ZA KRAĐU

Stier: Beljak je poznat ponajprije po tome što je ratovao protiv hrvatskih zakona

Krešo Beljak i s
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/3
06.09.2016.
u 17:50

"Ja sam došao 91′ u Hrvatsku iz Argentine, bio sam ratni dopisnik, kasnije sam završio studije"

Nakon što je čelnik HSS-a Krešo Beljak tijekom dana na predizbornim skupovima pitao Andreja Plenkovića i Davora Ivu Stiera “gdje su bili ’91”, te im spočitnuo da su, dok je on sa svojom generacijom bio na ratištima u Domovinskom ratu, dok su neki studirali i bili nekakvi dopisnici, oglasio se i Davor Ivo Stier te u Karlovcu vratio lopticu političkom oponentu iz Narodne koalicije.

– Beljaka svrbi što je još u svibnju kao predsjednik HSS-a mogao dići ruku protiv Vučića u Europskoj pučkoj stranci, a to nije učinio. Ja sam došao '91. u Hrvatsku iz Argentine, bio sam ratni dopisnik, kasnije sam završio studije. Ne znam na kojem je ratištu Beljak postao slavan, znam da je postao poznat zbog toga što je ratovao protiv hrvatskih zakona i zbog toga je osuđen pravomoćno za krađu, rekao je Stier.

Dodaje kako “neće takav dijeliti lekcije o patriotizmu, jer patriotizam je u prvom redu poštovanje hrvatskih zakona”.

>> Europučani primaju Vučića

>> Beljak: Oni bi ženama i zabranili da rade, zatvorili ih u četiri zida samo da rađaju

Komentara 57

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
18:05 06.09.2016.

Cijeli Beljakov životopis je mutan. Studirao je cca 10 godina, ništa nije radio a imao je hrpu love, onda su ga uhvatili u seriji profesionalnih provala u automobile, nakon čega je pobjegao u Njemačku, ne zna se što je tamo radio, i kad se nakon par godina vratio instalirali su ga u vrh lokalnog HSS-a, nakon čega je uz pomoć SDP-a postao samoborski gradonačelnik, da bi na kraju preuzeo i HSS opet uz pomoć SDP-a i praktično ga pripojio SDP-u. Poprilično prozirna priča, tako tipična za udbu.

Avatar Marceluswallace
Marceluswallace
18:06 06.09.2016.

Beljak je Zoran Milanovic za siromasne, on je svojevrsna K Plus verzija Milanovica

NO
Noštromo
18:37 06.09.2016.

Beljak svojim izjavama samo odbija birače od HSS-a, koji ionako nisu skloni ljevici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije