Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEMA KOALICIJE SA SDP-OM'

Plenković: Ako Most bude relativni pobjednik, neka Petrov bude premijer

hdz, predstavljanje programa
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/9
22.08.2016.
u 10:59

Predsjednik HDZ-a je danas zajedno s mladim ljudima na listama HDZ-a predstavio program za mlade

Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a, jasno je jutros poručio da velike koalicije HDZ-a i SDP-a nakon izbora 11. rujna neće biti. 

Iako novinari Plenkovića o velikoj koaliciji nisu pitali, sam je imao potrebu reći da od takve koalicije neće biti ništa napomenuvši da se mediji svako malo bave tom temom pa zato želi jasno poručiti da HDZ ni u kakvu koaliciju sa SDP-om neće ići. 

– HDZ ide na pobjedu, a nakon izbora možemo koalirati samo sa strankama koje su nam programski i svjetonazorski bliske. Otvoren sam za suradnju s Mostom, ne smetaju mi njihove kritike, niti nosim teret bivše vlade HDZ-a i Mosta – rekao je Plenković.

Ponovio je da samo pobjednik, bio on relativni, a pogotovo apsolutni, može biti premijer nakon izbora. 

– Bude li Most relativni pobjednik, u tom slučaju Božo Petrov može biti premijer jer predsjednik Vlade može biti samo predsjednik stranke koja je ostvarila najbolji rezultat na izborima – rekao je Plenković. 

Predsjednik HDZ-a danas je zajedno s mladim ljudima na listama HDZ-a predstavio program za mlade.

>> Plenković: Istra i Primorsko-goranska županija jednako su nam važni kao i drugi dijelovi Hrvatske

Komentara 45

NO
Nozdrac
11:39 22.08.2016.

Konačno netko tko se ponaša i razgovara uljudno na Hrvatskoj političkoj sceni, dok se za komentare to ne bi moglo reći.

Avatar kravata
kravata
12:11 22.08.2016.

Gospodo hdz-a ili sami ili opozicija . Ako nema pola hrvatskih stanovnika koji vole samostalnu hrvatsku nek vladaju oni koji je zovu slucajnom drzavom.

GU
gunđo
12:38 22.08.2016.

Nevjerojatno koliko ima tupih ,glupih i zatucanih Hrvata koji ne prihvaćaju trezvene političare već bezvezne koji su uvijek protiv nekoga i nečega.Vjerujem da će ovaj puta prevladati razum kod većine Hrvata i Hrvatica i da će izabrati g.Plenkovića da vodii buduću vladu sa čvrsto većinom HDZ-ea u Saboru.Sve ostalo bila bi katastrofa za Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije