Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako do ulagača?

Tako to rade Srbi: Od Jagodine stvorili magnet za investitore

jagodina
Foto: www.javolimsrbiju.rs
13.05.2013.
u 13:42

Pet talijanskih tvrtki iz različitih djelatnosti grade proizvodne objekte u Jagodini ukupne vrijednosti veće od sto milijuna eura, piše Poslovni.hr.

Pet talijanskih tvrtki iz različitih djelatnosti grade proizvodne objekte u Jagodini ukupne vrijednosti veće od sto milijuna eura, piše Poslovni.hr.

Jagodina je privukla inozemne investitore zahvaljujući besplatnom davanju zemljišta na uporabu, subvencijama te pogodnom lokacijom koja se nalazi uz samu autocestu i željezničku prugu na Koridoru 10, kao i suvremeno opremljenom industrijskom zonom.

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković odlazi u utorak sa stotinu poljoprivrednika u Veronu s dvojakim ciljem – da srpske seljake upozna sa suvremenom poljoprivrednom proizvodnjom te da iz Italije dovede još nekog investitora. Njegov je moto da ne čeka da investitori sami dođu već da ih traži po europskim zemljama. Ostatak priče pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije