Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najam

Petrolu skladišta u Luci Ploče radi bolje opskrbe BiH, C. Gore i Srbije

petrol
arhiva vl
21.07.2010.
u 12:26

Petrol je s Lukom Ploče Trgovina potpisao ugovor o najmu skladišnih kapaciteta za naftne derivate, prije svega za dizelsko gorivo, benzin i loživo ulje

Tvrtka Petrol i Luka Ploče Trgovina sklopili su ugovor o dugoročnom najmu novoizgrađenih skladišta za naftne derivate u Luci Ploče, priopćili su iz Petrola. Ugovor su danas u Zagrebu potpisali Aleksander Svetelšek, predsjednik uprave Petrola, Mariča Lah, članica uprave za nabavu i logistiku, i direktor poduzeća Luka Ploče Trgovina Rajko Barbir. Novim skladišnim kapacitetima uvelike će se povećati dugoročna sigurnost Petrolove opskrbe naftnim derivatima na tržištima JI Europe.

Petrol je s tvrtkom Luka Ploče Trgovina potpisao ugovor o najmu skladišnih kapaciteta za naftne derivate, prije svega za dizelsko gorivo, benzin i loživo ulje. Nova skladišta će omogućiti dugoročnu sigurnu i pouzdanu opskrbu tržišta u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i dijelu Srbije. Ugovorene odrednice za najam skladišta i u budućnosti jamče Petrolu suverenost kod određivanja politike kvalitete goriva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije