Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dr. Jyoti Gupta

Lakše do posla uz MBA diplomu i mrežu povezanosti polaznika

'gupta_nnn_unu_290313'
''
30.03.2013.
u 11:00

Cotrugli Business School ima međunarodnu akreditaciju

Dr. Jyoti Gupta svjetski je priznati financijski stručnjak i dekan COTRUGLI Business School koja ima međunarodnu akreditaciju te se polaznici te poslovne škole mogu kandidirati za top pozicije u svjetskim tvrtkama.

U razgovoru ističe važnost poslovne edukacije, jer MBA program, ali i mreža povezanosti među polaznicima i nakon obrazovanja omogućuje lakše dobivanje posla.

Zašto je poslovna edukacija danas posebno važna?

Ulaganje u poslovnu edukaciju od presudne je važnosti, posebice u vrijeme krize – to je najsigurnija investicija, koja će zasigurno uroditi najboljim kamatama.

Kako prepoznati kvalitetu školu, jer na tržištu se puno toga nudi?

Od ključne je važnosti odabrati pravu školu koja će vam pružiti edukacijsku uslugu. Pritom valja imati na umu kvalitetu predavača, praktičnost i primjenjivost programa, atraktivnost poslovnih područja koja predavanja pokrivaju, otvorene mogućnosti networkinga s kolegama iz regije i kvalitetu istoga.

Polaznici iz regije

Što konkretno MBA program donosi polaznicima?

Osim međunarodno konkurentne diplome, vrijednog networkinga i primjenjivog znanja koje im omogućuje da poslovne izazove rješavaju uspješnije, a da svoje ljude vode strastvenije, MBA program omogućuje im i da pokrenu vlastiti poslovni pothvat.

Koliko je polaznika vas prepoznalo i jesu li to samo polaznici iz Hrvatske?

Istaknuo bih i da je kvalitetu i prednosti MBA programa COTRUGLI Business School prepoznalo više od 1000 polaznika iz cijele jugoistočne Europe, a da broj onih koji se s nama usavršavao danas doseže 10.000. I dalje ćemo ostati predani zadržavanju vodeće pozicije i kvalitete koja će našim budućim polaznicima omogućiti željeni povrat na vremensko i novčano ulaganje koje MBA zahtijeva, a dosadašnjima pružiti dodatne prilike za rast i razvoj.

Jamči li MBA diploma dobivanje posla?

Rekao bih da svakako olakšava dobivanje posla. Diploma COTRUGLI Business School poznata je i priznata, a zbog međunarodne akreditacije naši se polaznici mogu natjecati za menadžerski ili direktorski posao bilo gdje u svijetu. Istu akreditaciju ima 170 top škola u svijetu kao što su IMD, IESE, London Business School, SDA Bocconi, itd., što poslodavci vani znaju cijeniti.

Brend škole

Koliko je pri tome važno uspostaviti vezu među polaznicima?

Jednako je važno stvaranje mreže poznanstava između polaznika. Svi znamo koliko je danas teško tražiti posao javljajući se na oglase i šaljući CV iako pritom možete biti vrlo kvalificirani. Želim reći da je teško naći posao ako nemate razvijen networking. Uostalom, mislite li da su oni koji imaju diplomu s Harvarda dobili posao samo zbog diplome ili zbog toga što su koristili i Harvardovu mrežu poznanstava? Brend škole i networking koji ona omogućuje osigurava posao. Jer gotovo da nema veće tvrtke u Hrvatskoj i regiji koja nema predstavnika ili polaznika u našoj poslovnoj školi COTRUGLI. Nakon godinu ili dvije, koliko program traje, uspjeh ne izostaje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije