Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

KentBank širom otvorio vrata građanima Zagreba

kent banka (1)
Foto: KentBank
1/12
PR
Autor
PR članak
14.10.2012.
u 12:33

Na otvorenju je predstavljena i nagradna igra KentBanka, o kojoj se više može saznati na službenim stranicama banke, a traje sve do 13. prosinca 2012.

KentBank je ove subote 13. listopada građanima širom otvorio vrata nove podružnice u centru Zagreba. Predsjednik Uprave Mehmet Murat Sabaz i zaposlenici banke, zajedno s trenerom i igračima aktualnog košarkaškog prvaka Hrvatske, družili su se s brojnim prolaznicima u srcu grada.

Građane koji su se zatekli na subotnjoj gradskoj špici dočekali su trener košarkaškog kluba Cibone Veljko Mršić, kapetan tima Marin Rozić i igrači Demond Carter, Tomislav Zubčić i Marko Arapović te ih pozivali na zajedničko druženje u novoj podružnici, ujedno i središnjici Banke, na križanju Gundulićeve i Ilice.

Uz druženje s igračima Cibone, koji su na ovaj način podržali novog sponzora kluba, posjetitelji su imali prigode doživjeti što znači istinsko gostoprimstvo KentBanka. Uz kavu i kolače sa svim znatiželjnicima osobno je porazgovarao predsjednik Uprave KentBanka Mehmet Murat Sabaz. Ovom prigodom trener i igrači Cibone su predsjedniku Uprave uručili i dres s brojem 10, koji je ujedno i trenutačni broj podružnica KentBanka, a kroz tri godine iz Banke najavljuju podizanje ovog broja na 25.

''Cijenimo svoje klijente i želimo biti dio njihova svakodnevnog života. Želimo da osjete gostoprimstvo KentBanka, od kave koju će u podružnici popiti do bankarskih usluga koje će dobiti. Nadam se da se svi posjetitelji danas, od trenutka kada su ušli u našu novu zagrebačku podružnicu, osjećaju kao kod kuće,“ istaknuo je prilikom otvorenja podružnice Mehmet Murat Sabaz.

Na otvorenju je predstavljena i nagradna igra KentBanka, o kojoj se više može saznati na službenim stranicama banke, a traje sve do 13. prosinca 2012. U njoj mogu sudjelovati svi koji otvore račun u Banci i ostvare transakciju u iznosu od 500 kuna.

U srpnju 2011. godine Suzer Grupa, jedna od važnijih grupacija u Turskoj, kupila je većinski paket dionica u Banci Brod, regionalnoj banci koja je 1998. godine osnovana kao Štedionica Brod.

U skladu s planovima o podizanju Banke Brod s regionalne na nacionalnu razinu, godine 2012. ime banke promijenjeno je u KentBank, a njezino je sjedište premješteno u Zagreb.

Danas KentBank klijentima pruža bankarske usluge putem svojih deset podružnica, a njihov će broj biti povećan na 25 tijekom sljedeće tri godine.  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?