Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebačka burza

Danas je samo HT sakupio milijunski promet

Zagrebačka burza
Davor Višnjić/PIXSELL
30.03.2015.
u 17:52

Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi porastao je u odnosu na petak za 1,4 milijuna kuna te je iznosio 8,05 milijuna kuna

Ključni indeksi Zagrebačke burze dan su završili različitim predznacima; CROBEX je porastao za 0,22 posto na 1.713,53 boda dok je CROBEX10 umanjen za 0,05 posto na 998,21 boda.

Sektorski indeksi ostvarili su promjene u rasponu od +2,57 posto koliko je rastao CROBEXkonstrukt do -0,87 posto koliko je pao CROBEtransport. Obveznički indeksi dan su završili rastom; CROBIS je uvećan za 0,02 posto a CROBIStr za 0,04 posto, javlja portal hrportfolio.hr.

Od važnijih vijesti izdvajamo današnju objavu Dalekovoda da je tvrtka pred potpisom dva velika ugovora u Norveškoj ukupne vrijednosti više od 100 milijuna eura. Također, danas je objavljeno da je Podravka pred završetkom pregovora o preuzimanju slovenskog Žita za ukupan iznos od 60 do 65 milijuna eura.

Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi porastao je u odnosu na petak za 1,4 milijuna kuna te je iznosio 8,05 milijuna kuna. Danas je samo HT sakupio milijunski promet a promjene cijena najlikvidnijih kretale su se u rasponu od +13,25 do -1,83 posto.

Više pročitajte ovdje.

>>Redovni dionički promet zabilježio blagi porast

>>Nakon četiri dana pada Crobexi u plusu, Petrokemija dobitnik dana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije