Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

AKD na konferenciji Smart City

AKD
05.07.2022.
u 09:06

AKD-ova direktorica prodaje Adela Jelinek Bišćan sudjelovala je u Osijeku na Smart City konferenciji u okviru panela Elektroničko uredsko poslovanje 2023. Događanje je okupilo ključne dionike digitalnog razvoja iz Hrvatske i Europe.

Razgovaralo se o primjeni propisa za digitalnu transformaciju državne i javne uprave te o planovima, projektima i inovativnim pristupima koja pridonose javnom poslovanju, a AKD je istaknut kao najznačajnija tvrtka na području digitalizacije usluga javne uprave u Republici Hrvatskoj, s velikim brojem uspješno provedenih nacionalnih i međunarodnih projekata, kao i dugogodišnjim iskustvom i kompetencijama u području digitalnih identiteta i sigurnosti.

Jelinek Bišćan je istaknula važnost platforme za e/m-Potpis i e/m-Pečat koju je uspostavio AKD, te pozvala tijela državne i javne uprave da se priključe na platformu i osiguraju građanima jednostavniju elektroničku komunikaciju i usluge koje će moći obavljati bez ograničenja radnog vremena šaltera iz vlastitog doma ili s mobilnih uređaja.

Građane je pozvala da besplatno aktiviraju svoje osobne iskaznice i mobilnu aplikaciju za autentifikaciju i potpisivanje - Certiliju.

Više na www.certilia.com

Ključne riječi
AKD

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije