Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomoć u nevolji

Što kada zakaže akumulator: Evo šest jednostavnih savjeta

akumulator
Foto: Screenshot Youtube
1/7
24.12.2013.
u 17:53

Bosch je kroz šest videoisječaka na zabavan, informativan i svima razumljiv način pojasnio što učiniti kad počnu teškoće s akumulatorom.

Teškoće s akumulatorom vašeg limenog ljubimca, posebice u ovo doba godine, nisu rijetkost.

Stoga je Bosch kroz šest videoisječaka na zabavan, informativan i svima razumljiv način pojasnio što učiniti u slučaju ako vam se akumulator ispraznio ili zbog hladnoće ne možete upaliti vozilo, zatim kako zamijeniti akumulator te kako ga pohraniti...

>>I automobilu su teška zimska jutra

Ključne riječi

Komentara 7

BA
barbaizamerike
19:38 24.12.2013.

staro provjereno guranje

AA
aabbcc
19:26 24.12.2013.

Što kada zakaže akumulator:____ Stanes kod prvog ducana i za 30-40 eura kupis novi. Miran si najmanje 7-8 god. a to ti je jeftinije nego stati na pumpu i natociti benzin u auto.

Avatar insideout
insideout
19:09 24.12.2013.

Bosch je kroz šest videoisječaka na zabavan, informativan i svima razumljiv način pojasnio što učiniti kad počnu teškoće s akumulatorom. ------------------------------------------------------------------------------------- ahahaa, pa sto mi treba, svabo reci sto ciniti sa akumulatorom kad pocnu teskoce....pa kupis drugi. niste valjda tolikoko jadni bijedni I siromasni da posrani akumulator od 30 funti "krpite", ahahaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije