Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKI MODELI

Audijev mališan S1 do stotke dolazi za 5,8 sekundi

Audi S1
Foto: Audi
1/4
12.02.2014.
u 16:24

Modeli su opremljeni dvolitrenim motorom s 231 konjskom snagom, maksimalna brzina je 250 km/h

Audijev mališan A1 dobio je i svoju sportsku verziju. S1 i S1 Sportback opremljeni su stalnim pogonom na sva četiri kotača quattro te im je dorađen ovjes.

Pokreće ih dvolitreni četverocilindrični motor TFSI s 231 konjskom snagom, koji omogućuje ubrzanje od 0 do 100 km/g za 5,8 (S1), odnosno 5,9 sekundi (S1 Sportback). Maksimalna brzina je 250 km/h.

Sportski modeli opremljeni su 17-inčnim kotačima, a oni kojima to nije dovoljno mogu naručiti i 18-inčne, kao i crvene kočnice s logom S1. Modeli se ističu i nizom dizajnerskih detalja, kao što su modificirani branici, pragovi i ispušni sustav. Dostupne su i četiri nove boje karoserije.

Cijena modela S1 i S1 Sportback u Njemačkoj, gdje dolazi u drugom kvartalu ove godine, bit će 29.950, odnosno 30.800 eura.

>> Audi Q1 kreće u proizvodnju 2016. godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije