Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVNA DRAŽBA

Sutra licitacija državnih vozila. Nudi se svašta - od vozila hitne pomoći do Audija A6

Vozila državnih institucija koja ce se prodavati na javnoj dražbi
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/13
07.02.2020.
u 16:10

Napominju da su vozila neispitana, moguće neispravna ili nekompletna te da se prodaja predmeta dražbe vrši po načelu „viđeno-kupljeno“

Velika javna dražba na kojoj će biti ponuđeno više od 150 državnih pokretnina, od kojih se većina odnosi na vozila, održat će se sutra u Narodnom sveučilištu Sesvete s početkom u 9 sati, javlja TRCZ.

Nudi se svašta, od vozila hitne pomoći i pošte do automobila raznih državnih institucija i agencija. Početne cijene naravno variraju o modelu i stanju u kojem se nalaze pa je tako početna cijena za Renault Clio 5600 kuna, a za Audi A6 38.000 kuna.

Napominju da su vozila neispitana, moguće neispravna ili nekompletna te da se prodaja predmeta dražbe vrši po načelu „viđeno-kupljeno“ što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

FOTO Vozila državnih institucija koja ce se prodavati na javnoj dražbi

Vozila državnih institucija koja ce se prodavati na javnoj dražbi
1/13
Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
17:08 07.02.2020.

Citat iz članka:"Napominju da su vozila neispitana, moguće neispravna ili nekompletna te da se prodaja predmeta dražbe vrši po načelu „viđeno-kupljeno“ što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi." U prijevodu ovo znači, da ja bedak odustanem od dražbe, a da onaj koji zna o kakvom se autu radi, za mizernu lovu dobije kapitalca.

JO
josmalopanestalo
22:03 24.02.2020.

teška muljaža

Avatar DeborahAH86
DeborahAH86
15:08 16.02.2020.

Тrаžite ozbiljne odnose? Samo su sе рrаvе samohrаne djеvojкe spremne zа druženjе! --- www.Kisstok.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije