Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENA PRAVA SITNICA

Čudna ponuda na dražbi: U subotu možete postati vlasnici čak 5 naših naplatnih kućica!

Foto: TRCZ automobili
1/6
07.02.2020.
u 12:52

Ponuditelj, kao što je i objašnjeno u pozivu za nadmetanje koje organizira tvrtka TRCZ automobili, može biti bilo tko, a jedini uvjet je plaćanje jamčevine koja iznosi 10 posto početne cijene.

Javne dražbe uvijek su zanimljive, no čini se kako je jedna koja se ove subote održava u Sesvetama ipak odnijela pobjedu. Nije riječ o nekakvim vintage odjevnim predmetima ili starim stvarima, već o naplatnim kućicama!

Na licitaciji će se tako u subotu naći ukupno šest naplatnih kućica, baš poput onih koje na Hrvatskim autocestama služe za naplaćivanje cestarine. Jedna od njih je, kako vidimo na fotografijama, i ona s čvora Ivanja Reka. A kako su se naplatne kućice s tog čvora pronašle na ovoj dražbi u Sesvetama, nije poznato.

Foto: TRCZ automobili

Cijena kućica također je zanimljiva. Dvije imaju početnu cijenu od 2600 kn, a ostale četiri po 5400 kn. 

Ponuditelj, kao što je i objašnjeno u pozivu za nadmetanje koje organizira tvrtka TRCZ automobili, može biti bilo tko, a jedini uvjet je plaćanje jamčevine koja iznosi 10 posto početne cijene. Izgubite li na dražbi, izgubili ste i tu jamčevinu. 

TRCZ automobili također su u najavi licitacije napisali da su "predmeti prodaje neispitani, moguće neispravni ili nekompletni“ te da se prodaju u zatečenom stanju – "viđeno-kupljeno". Povrat robe, novca ili objekta te naknadni prigovor tako nije moguć. 

Kućice i ostale stvari koje biste u subotu mogli kupiti možete pogledati OVDJE.

 

Ključne riječi

Komentara 5

HO
horton
13:33 07.02.2020.

Izgubite li na dražbi, izgubili ste i jamčevinu? Onda to nije jamčevina, nego cijena sudjelovanja ili pljačka.

PI
pivodavac
13:36 07.02.2020.

Sljedeće godine iznajmljivat za Advent

TP
tomo.peric.10
13:46 07.02.2020.

Ne kužim što je tu čudno?! Stare rashodovane naplatne kućice idu na dražbu na prodaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije