Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hiperautomobil

Rimac najavio novi model - premijera u Ženevi iduće godine

Rimac
Foto: Rimac Automobili
1/2
01.12.2017.
u 15:40

Fotografija ne otkriva puno, vidi se samo dio bočne siluete automobila

Stiže novi Rimac! Proizvođač automobila iz Svete Nedelje objavio je danas na službenom Facebooku-profilu teaser-fotografiju novog modela, najavljujući da će taj hiperautomobil biti predstavljen na auto-salonu u Ženevi iduće godine.

Fotografija ne otkriva puno, vidi se samo dio bočne siluete automobila.

Šef tvrtke Mate Rimac ranije je već najavljivao novi model, manji i jeftiniji od aktualnog ekskluzivnog električnog hiperautomobila Concept_One, koji je već izazvao veliko zanimanje automobilske javnosti diljem svijeta. Ostaje nam vidjeti je li danas najavljeni model upravo ono što je Rimac ranije najavljivao ili nešto potpuno drugo.

Komentara 34

Avatar comandante
comandante
16:34 01.12.2017.

daj da najprije vidimo stari

Avatar vkv353
vkv353
21:35 01.12.2017.

Samo naprijed tako a ovi zlobnici mogu samo da te mrze zbog tvoga uspjeha a takvih je puno u RH.

DU
Deleted user
00:32 02.12.2017.

auto se zove concept rama gto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije