Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožava svoj posao

San mu je bio raditi za Matu Rimca: 'Znao sam ostajati 12-13 sati u firmi...'

Rimac Automobili
Foto: PIXSELL
1/5
23.10.2017.
u 11:30

- Mate Rimac je sjajan poslodavac, uvijek sve sasluša i imam osjećaj kao da s prijateljem radim na projektu, nikad se nije ponašao kao da je iznad mene - kazao je mladi Slavonac Matija Barišin.

Slavonac Matija Barišin do prije nekoliko godina bio je student elektroenergetike na osječkom FERIT-u te maštao o tome kako će jednoga dana raditi u Rimac Automobilima, piše Glas Slavonije

Nakon što je diplomirao, skupio je hrabrost te poslao životopis i motivacijsko pismo u tvrtku Mate Rimca.  U životopisu je naveo apsolutno sve što je radio kao student, a nakon dva tjedna, na vlastito iznenađenje, dok je još bio na moru, stigao je odgovor - poziv na razgovor.

Rimac Automobili
1/22

Oduševljen poslom koji radi

- Bilo me je užasno strah, mislio sam da mi je ovo posljednja prilika da se pokažem u najboljem svjetlu pred poslodavcem u čijoj firmi sanjam raditi odavno - kazao je 25-godišnji Barišin te dodao kako je drugi krug razgovora dogovoren već sljedeći tjedan, a potom je i dobio posao. 

Godinu dana nakon što je zaposlen još uvijek je jednako oduševljen poslom koji radi. - U ovih godinu dana kako radim u Rimac Automobilima naučio sam toliko koliko nisam u pet godina studiranja. Mnogo ljubavi ulažem u svoj posao, znao sam ostajati 12-13 sati u firmi, otići kući i još raditi do 2 sata ujutro - kazao je Barišin te dodaje kako kod Rimca "nema natjecanja, svi smo kao jedna obitelj, uvijek spremni pomoći jedni drugima". 

"Na poslu se osjećam kao kod kuće"

- Mate Rimac je sjajan poslodavac, uvijek sve sasluša i imam osjećaj kao da s prijateljem radim na projektu, nikad se nije ponašao kao da je iznad mene. Čak da mi drugdje ponude veću plaću, ne bih išao za novcem. Na poslu se osjećam kao kod kuće, kao da sam parkirao ispred vlastite garaže i to što radim, radim za sebe - zaključuje Matija Barišin.

Komentara 12

AO
ante.oreskovic75
12:49 23.10.2017.

Pametan dečko radi,uči i zadovoljan je!Samo neka ne čita komentare koje pišu zlobni polupismeni lijenčine!Želim mu sve najbolje kao i Rimcu!

Avatar nisam_robot
nisam_robot
13:41 23.10.2017.

Ima ih koji su nazocni 8 sati, rade 2 sata i opet nezadovoljni jer je u Jugi sve bilo bolje.

Avatar Papatest
Papatest
13:58 23.10.2017.

Najgore je kada te poslodavac uvjeri da ti je prijatelj,ne možeš prijatelju odbiti da radiš 12,13 sati dnevno za istu plaću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije