Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA VIŠE BRADE!

Velika transformacija Mate Rimca i emotivan status na Facebooku

Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell, Sanjin Strukić/Pixsell
1/4
21.09.2017.
u 09:57

Mate je obrijao bradu i na društvenoj mreži napisao poduži status o tome kako je iza njega teška godina te kako je konačno došao dan da ispuni obećanje koje je dao djevojci i da obrije bradu.

Mate Rimac odlučio se oprostiti od brade koja mu je zadnje dvije godine postala zaštitni znak. Nakon sinoćnjeg gostovanja u RTL Direktu došao je doma i održao obećanje koje je dao djevojci Katarini Lovrić te je obrijao bradu. 

Na Facebooku je objavio fotografiju na kojoj više nema brade, a napisao je i poduži status na ovoj društvenoj mreži u kojem je objasnio kako je prošao kroz teško razdoblje te da je došao dan da ispuni obećanje Katarini i obrije bradu. 

 

 

"Većina ljudi ne može ni zamisliti kroz što smo moj tim i ja prošli da bismo bili tu gdje smo danas. Zadnjih sedam godina bilo je iznimno teško. Ali prošla godina...Ne znam ni odakle početi kako bih objasnio kroz što sam prolazio (i meni bliski ljudi). Jednog dana i to ću ispričati. Ali danas... Sve se promijenilo i konačno opet mogu disati. Dugo smo iščekivali ovaj dan, činio se poput fatamorgane i kao da se nikad neće ni dogoditi. Izgledao je tako blizu, a tako daleko. Taj dan konačno je tu, a ispunio sam i obećanje koje sam dao Katarini – nema više brade", napisao je Rimac u objavi na Facebooku, uz koju je priložio i fotografiju. 

Komentara 31

MA
malala
10:59 21.09.2017.

Konacno da ne izgleda ko zadnji taliban. I pola te kose na glavi nek makne.

DU
Deleted user
10:28 21.09.2017.

Jedno brijanje i imas clanak o sebi na ovom portalu. Ali clanak ne sadrzi nikakve informacije osim da se je obrijao. Je li koristio britvice na baterije ili bez baterija? Ako je koristio s baterijama, koliko baterija moze izdrzati bezez punjenja? Kojom brzinom se je obrijao? Je li doslo do pregrijavanja sustava hladenja britvice? ili do prosklizavanjka na prelasku s obraza pa prema ispod donje celjusti? I sl.

BA
baracjoso
12:06 21.09.2017.

brijanje na teslu,to care

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije