Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAČELNIK: 'IMAM DOKAZE'

Novi problemi u slučaj povrata imovine grofu Draškoviću: Je li grof Ivan bio Mađar?

21.03.2024.
u 16:55

Berislav Androš, načelnik općine Sopje, DORH-u je dostavio dokument u kojem se vidi da je grof Ivan bio Mađar, pa bi mu, kaže, odštetu trebala dati Mađarska, a ne Hrvatska

Komentara 8

SL
slavenZadravec
20:19 21.03.2024.

Taj novodni povrat imovine raznim vlastelinima (uključujući crkvu) je još jedna od Tuđmanovih pljački nacionalne imovine. Sve te obitelji su kroz povijest držale pretke naših predaka kao kmetove, preko njih održavali i stjecali te posjede. Na kraju se nisu niti ispričali, a kamoli platili odštetu.

ŠT
ŠtoReći
17:57 21.03.2024.

kakvo vraćanje? Neka im vraća onaj tko je oduzeo

DU
Deleted user
09:20 22.03.2024.

Nikakav povrat nikome. Stoljećima su upravljali ovim narodom, pljačkali ga u ime raznih stranih gospodara, ulazili iz sebičnosti i pohlepe u razne državne tvorevine koje su Hrvatima bile tamnice. Poznato, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije