Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kako do niže školarine, dodatnih bodova i besplatnih repeticija za državnu maturu

Sveučilište VERN’
21.05.2024.
u 10:51

Maturanti mogu polagati jedan od dva pristupna postupka, a na Otvorenom satu 15. lipnja saznati dodatne informacije o studiju i upisima.

Do polaganja ispita državne mature iz matematike i hrvatskog Sveučilište VERN’ organizira dva termina pristupnog postupka kroz koji si maturanti mogu osigurati upisno mjesto na studiju (uz položenu državnu maturu), a svojim rezultatom ostvariti i umanjenje školarine, dodatne bodove u sustavu „postani student“ i pravo na pripreme (repeticije) za državnu maturu.

Prvi termin pristupnog postupka će se održati 28. svibnja s početkom u 13:00 sati, a drugi termin 15. lipnja s početkom u 12:30 sati.

Maturanti mogu pristupiti jednom od ova dva termina, a gradivo iz matematike i hrvatskog za državnu maturu moći će ponoviti na repeticijama koje započinju 5.lipnja na VERN’u, a besplatne su za sve koji polože pristupni postupak.

Upoznajte Sveučilište VERN’

Svim zainteresiranim maturantima i njihovim roditeljima Sveučilište VERN’ otvara svoja vrata na „Otvorenom satu Sveučilišta“ u subotu 15. lipnja 2024. s početkom u 11:00 sati.

Tom prilikom će svi budući studenti saznati detaljnije informacije o željenom studiju i upisima, porazgovarati sa studentima i profesorima, poslušati zanimljiva iskustva uspješnih diplomanata i saznati kakve im se poslovne i obrazovne perspektive otvaraju nakon što diplomiraju.

Detalji na linku vern.hr/otvorenisat.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije