Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljena pjevačica

Danijela Martinović prekinula šutnju: Evo zašto je napustila show 'Zvijezde pjevaju'

Foto: Boris Štajduhar
1/21
24.04.2024.
u 18:00

Danijela Martinović otkrila je kada će se vratiti u show "Zvijezde pjevaju".

Mnogi gledatelji ostali su poprilično razočarano viješću kako ove subote u showu "Zvijezde pjevaju" neće biti jedine ženske članice žirija Danijele Martinović. Sama je pjevačica više puta istaknula koliko uživa biti dio projekta. "Uživam raditi u dobroj sinergiji s kolegama, gledati sudionike kako napreduju, dati im poneki savjet i ohrabrenje, a posebno me raduje što ova emisija može okupiti cijelu obitelj ispred ekrana i što sve generacije uživaju u njoj", rekla je pjevačica ranije u razgovoru za HRT.

Ove subote ju gledatelji neće gledati jer će ju mijenjati skladatelj Nikša Bratoš, kojemu to nije prvi put da pjevačicu mijenja u showu Zvijezde pjevaju. Postavilo se pitanje jesu li nagađanja o njenom odlasku iz showa istinita ili je tek riječ o privremenoj zamjeni kako je to bilo ranije.

 

1/10

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/12

I dok je dio gledatelja išao toliko daleko da su čak optužili Marka Tolju za odlazak Danijele Martinović ih showa, pjevačica je potvrdila za Dnevno kako je riječ o kratkotrajnoj zamjeni te da nema govora ni o kakvom njenom naglom odlasku niti problemima. "Nema, nema nikakvih problema, sve je u najboljem redu", poručila je pjevačica, a na pitanje kada ju ponovno možemo gledati u showu, radosno je otkrila: "Vidimo se u finalu!".

 

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

Komentara 9

Avatar Aurel
Aurel
19:07 24.04.2024.

"Evo zašto je napustila show 'Zvijezde pjevaju" - i? zašto???

DI
dino85
20:45 24.04.2024.

A što ćemo sad, tko će nas mazit, pa ljudi moji toje nemoguće, pa tko će više to gledati, bez Danijelice, to više nije to...

Avatar Idler
Idler
19:09 24.04.2024.

Ja već pomislil - stranjski suci 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije