Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FAVORIT

Smiješi nam se pobjeda na Euroviziji, s HRT-a su potvrdili da je obavljen i poziv s Arenom Zagreb

Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/10
03.05.2024.
u 12:05

Naš predstavnik na Euroviziji Baby Lasagna iz dana u dan sve bolje stoji na eurovizijskim kladionicama i postoje velike šanse da Euroviziju dovede u Hrvatsku

Predstavnik Hrvatske na Euroviziji Baby Lasagna na prvom je mjestu na eurovizijskim kladionicama i ima 24 posto šanse za pobjedu. Ovakav rezultat neki naš predstavnik nije imao već godinama i Marku Purišiću koji se krije iza umjetničkog imena Baby Lasagna zbilja se smiješi pobjeda na ovom prestižnom glazbenom natjecanju. Nakon druge probe za polufinalni nastup šanse za pobjedu našeg predstavnika su se povećale, a komentari na društvenim mrežama puni su podrške Marku, ali i nekih sugestija što treba popraviti kako bi mu nastup bio savršen. 

"E hvalim te Bože da je prvi konačno samo da ne izda politika mada ako niste u nekim dobrim odnosima teško. Želim mu svu sreću da pobjedi. Popravite kadrove i više fokusa na Marka. Idemo Marko! Ajmoooo Umaaaaaag. Sad me počela prati trema jer sam svjestan realne mogućnosti da Hrvatska nadglasa i vrhunsku produkciju švicarskog predstavnika, i sjajnu predstavnicu Italije, i najljepši glas ovogodišnjeg Eurosonga Slimana, i vrhunski Izrael. Čini mi se da je ekipi jednostavno najviše sjeo @the_baby_lasagna_ i to treba mirno odradit do kraja. Kako sam napisao prije tri tjedna, Hrvatska će i od žirija i fanova dobiti maksimalan broj bodova. Zagreb is ready!", napisali su neki od korisnika Instagrama na službenom profilu Dore. 

VEZANI ČLANCI

U komentarima su se javili brojni obožavatelji Eurovizije iz cijelog svijeta i dali su i neke savjete Baby Lasagni oko nastupa u polufinalu 7. svibnja. 

Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
1/44

"Efekti i koreografija izgledaju izvrsno, šminka i odjeća su na mjestu, a Marko nikad nije zvučao bolje – ali što je s naizgled kaotičnim kutovima kamere koji djeluju pomalo nefokusirano i teško je vidjeti što se događa? Mislim da fokus tijekom nastupa mora biti na Marku", poručio je jedan obožavatelj.

Ovih dana, kako su šanse za pobjedu Baby Lasagne rasle na eurovizijskim kladionicama, pojavile su se i glasine da je Arena Zagreb kontaktirala HRT oko dogovora za moguću organizaciju Eurovizije u Zagrebu u slučaju da Marko Puršić pobijedi u Švedskoj. 

– Istina je da smo u kontaktu s Arenom Zagreb, ali ćemo ipak pričekati ishod Eurovizije i ovisno o tome ćemo nastaviti razgovore, a ovo je bio informativni razgovor – rekao nam je šef hrvatske delegacije Tomislav Štengl koji nam se javio iz Malmöa i otkrio kako u delegaciji vlada pozitivna energija i dobro raspoloženje uoči nastupa Baby Lasagne u polufinalu 7. svibnja. 

VIDEO Baby Lasagna opet je prvi na kladionicama! Ovako stoji njegova konkurencija

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije