Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Genocid u Srebrenici

Analitičari: 'Ova rezolucija potrebnija je Srbiji nego BiH, sponzorstvo je ojačalo Hrvatsku poziciju'

03.05.2024.
u 16:33

Genocid je presuđen, to nije stvar nečijeg dojma, a Rezolucijom se samo donosi taj moment obilježavanja dana na međunarodnom nivou kako nikada ne bi ostao zaboravljen - ustvrdio je vanjskopolitički analitičar Denis Avdagić

Ključne riječi

Komentara 19

DO
Domi
17:46 03.05.2024.

Gđa Pusić kao i većina ljevičara nikako da shvati i prihvati da velikosrpsku i genocidnu politiku Vučića, prije toga Miloševića, podupire preko 90 % Srba. Samo naivci i komunjare misle drugačije.

B2
bordon 2
17:37 03.05.2024.

Genocid proglašen samo u Srebrenici. Još su i dobro prošli. I opet bi samo ne smiju više sami. Čekaju Ruse. I prodaju oružje Ukrajini.

JA
JapaRuda
16:52 03.05.2024.

Potomci turaka izvršili grnocid na turcima. Ne kužim kaj nas briga za to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije