Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKRIVENA KAMERA

Isplivala stara snimka Tarika i Ivaniševića: 'Meni ovo nikad ne dosadi'

Skrivena kamera
Foto: Screenshoot
1/11
03.05.2024.
u 19:45

Usprkos upozorenju, mladi Ivanišević ni nitko od ostatka ekipe nije uspio ostati suzdržan. U jednom trenutku Tarik je uspio nagovoriti Ivaniševića da i sam pročita jednu pjesmu i to o sebi. U pjesmi je otkrio da se nalazi u skrivenoj kameri.

Na društvenim mrežama posljednjih dana ponovno se dijeli snimka Skrivene kamere iz 1997. godine, u kojoj je Tarik Filipović, koji je tada bio student nepoznat široj javnosti, čitao poeziju posvečenu Goranu Ivaniševiću i našoj Davis Cup reprezentaciji, koja se tada pripremala za meč protiv Maroka. Tarik je tada imao 25 godina, a Goran 24. 

Usprkos upozorenju, mladi Ivanišević ni nitko od ostatka ekipe nije uspio ostati suzdržan. U jednom trenutku Tarik je uspio nagovoriti Ivaniševića da i sam pročita jednu pjesmu i to o sebi. U pjesmi je otkrio da se nalazi u skrivenoj kameri.  “Meni ovo nikada ne dosadi i uvijek se izurlam od smijeha hahahahaha”, “Na ovo smo se otkidali ko klinci”, “Zbog ovog mi i danas idu suze na oči”, “Dobra zezancija”, neki su od komentara. Tarik je i sam nekoliko puta podijelio video Skrivene kamere.

- Skrivena kamera...kad sam bio mlađan student ja...javnosti još nepoznat što je otvorilo vrata ovoj pjesničkoj večeri...Hrvatska je igrala Davis cup protiv Maroka u Osijeku...Goranu,Ljubi i ostatku ekipe su me predstavili kao ludog,mladog pjesnika koji prati Gorana gdje god igra i piše pjesme o njemu...tata Ivanišević(koji je uz Tudora bio naš igrač) je zamolio da mi se ne smiju jer baš i nisam “sav svoj”...te da me iz pristojnosti saslušaju...i tako ostade zapisana meni najdraža iz tog serijala koji radih sa Vinkom Brešanom i Nives Ivanković..., napisao je jednom prilikom na Instagramu.

VEZANI ČLANCI: 

 

Medijsku slavu Filipović je stekao upravo u HRT-ovoj Skrivenoj kameri, a tek ona kao voditelj kviza Tko želi biti milijunaš?, čije je emitiranje počelo na HRT-u 2002. godine.

VIDEO: Petar Grašo otkrio lijepe vijesti! Sa suprugom Hanom očekuje drugo dijete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije