Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati glazbenik

FOTO Pogledajte kako je Vlado Kalember izgledao u mladosti: Žene su ludjele za njim

Vlado Kalember i Srebrna krila
Foto: Arena Hospitality Group
1/16
03.05.2024.
u 18:00

Vlado Kalember godinama je značio za velikog šarmera, a u nastavku tekst pogledajte kako je izgledao u mladosti

Vlado Kalember je i danas jedan od poznatijih pjevača, a u bivšoj državi Jugoslaviji slovio je za najvećeg zavodnika na glazbenoj sceni kojeg su žene obožavale. Bio je frontmen Srebrnih krila, snimio duete s najvećim zvijezdama... Naime, grupu Srebrna krila osnova je 1978., a njihove pjesme su i danas veliki hitovi. Neke od najpoznatijih koje je otpjevao su "Vino na usnama", "Ana", "Zakuni se ljubavi", "Prva noć sa njom", "Ja nisam kockar", "Otkad si otišla" i mnoge druge. Osim toga, pjevao je i s Lepom Brenom u pjesmi "Jugoslovenka". 

Ove godine 26. travnja napunio je 71 godinu, što osobito iznenađuje njegove brojne obožavatelje. Naime, rođen je 26. travnja 1953. godine u Strumici. Godine 2006. u tajnosti je oženio 30 godina mlađu Anu Rucner. Ubrzo je na svijet stigao i sin Darian, a brak je potrajao osam godina. Razvod su sporazumno zatražili 2014. godine.

Rucner je u jednom intervjuu istaknula da je razlazu ipak kumovala razlika u godinama, koja je s vremenom postajala sve veći problem, uz to što je u brak ušla vrlo mlada, neiskusna i nezrela. Ipak, kritičarima odnosa nisu dozvolili završnu zadovoljštinu tako što su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima. U tom duhu Vlado je prepričao jednu neuobičajenu situaciju iz sudnice: - Sjedili smo u sudnici, ali ne na suprotnim stranama, kao što je to praksa kod nas. Mi smo sjedili zajedno, a Ana me čak primila za ruku, na što nas je sutkinja upitala je li to neka showbiz fora. Odgovorio sam joj da nije - kako smo se dogovorili da ćemo se oženiti, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastati - prisjetio se pjevač. Glavno pogonsko gorivo za takav stav je dobrobit njihovog sina. 

 

FOTO Ovako je Vlado Kalember izgledao u mladosti

Vlado Kalember i Srebrna krila
1/2

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Kalember se u nedavnom velikom razgovoru za Story otvorio o odnosu s bivšom suprugom: - Kada smo se upoznali, bila je mlada čelistica kojoj je trebao netko kao ja, da joj skrati put do nekih spoznaja. Danas joj više nitko ne treba, potpuno je formirana i izgrađena i jako dobro zna što radi. Imamo sina i svaki dan komuniciramo. Oboje smo normalni, razumni ljudi, nema razloga za drugačije odnose - bivši frontmen Srebrnih krila ima samo riječi hvale za majku njegovog djeteta.

 

Vlado Kalember i Srebrna krila
1/11

 

Priznao je i da nakon razvoda živi sam i objasnio znači li to da ne daje priliku novoj ljubavi: - Kako ne? Kanim se ženiti još barem nekoliko puta. Imam samo 71 godinu - šaljivim tonom zaključuje Kalember.

 

VIDEO: Komentar Amerikanca o Baby Lasagni naljutio mnoge: 'Imam samo jedno pitanje za tebe'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije