Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
saniraju prugu

Zbog popravka pruge zatvorena cesta u Sv. Klari

pruga, zeljeznica
Marijan Sušenj/PIXSELL
20.03.2013.
u 14:22

Obilazni pravci su Radmanovečka – Trnsko – Avenija Dubrovnik – kružni tok Remetinec – Remetinečka cesta – Utinjska i obratno.

U tijeku je remont dionice pruge Zagreb Glavni kolodvor – Zagreb Klara zbog čega je na snazi pivremena posebna regulacija cestovnog prometa-

Od četvrtka u 15 sati za cestovni promet zatvorenena će biti Radmanovečka ulica na dijelu od Ulice Trnsko do željezničko cestovnog prijelaza i od Utinjske ulice na dijelu od Svetoklarske do željezničko cestovnog prijelaza.

Obilazni pravci su Radmanovečka – Trnsko – Avenija Dubrovnik – kružni tok Remetinec – Remetinečka cesta – Utinjska i obratno.

Na snazi je i posebna regulacija željezničkog prometa i to na sljedeći način: od Velike Gorice do Zagreb Glavnog kolodvora i obratno željeznički promet teče pomoćnim prijevoznim putem preko kolodvora Zagreb Resnik. Vlakovi će tako voziti do 7. travnja 2013. u 18.00 sati.

U spomenutom razdoblju na relaciji od željezničkog kolodvora Velika Gorica preko stajališta Odra do kolodvora Zagreb Klara i obratno, umjesto vlakova voze autobusi u kojima vrijede HŽ-ove karte za vlak.

Putnici koji imaju mjesečnu, višemjesečnu ili godišnju pretplatnu kartu, a koji tijekom radova neće koristiti željeznički prijevoz, na blagajnama trebaju ovjeriti svoje karte kako bi im HŽ Putnički prijevoz vratio novac za neiskorištena putovanja od dana ovjere.

Ispričavamo se putnicima zbog eventualnih poteškoća koje će imati na putovanju zbog posebne regulacije prometa, poručuju iz HŽ-a. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije