Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ZNALA ZA RADOVE

Zastoj tramvaja u zagrebačkoj Ilici: Vozačica propala u rupu na cesti

Foto: Screenshot
1/2
12.08.2021.
u 12:52

Automobil je zaustavio promet prema Črnomercu

Zbog automobila koji je zaglavio na tračnicama došlo je do zastoja tramvaja u Ilici. Automobil je tako zaustavio promet prema Črnomercu, a razlog zastoja jedna je vozačica koja je zbog raskopane ceste propala kotačem automobila u rupu pokraj tračnica.

Izvještava Mateja Ježovita

 

No, automobil je relativno brzo vučna služba izvukla iz rupe i sklonila s tračnica te se na kraj čudo gromoglasan pljesak publike, odnosno prolaznika, koji su zastali, a pojedini i iskočili pa pomogli pogurnuti automobil iz rupe. U zastoju je bilo desetak tramvaja.

Riječ je pak o radovima na spornom dijelu Ilice koji će trajati još desetak dana. U tijeku je, naime, sanacija tramvajskog kolosijeka pa iz Grada mole da se koristi obilazni pravac Mesnička ul. - Streljačka ul. - ul. Tuškanac - ul. V. Nazora. 

Ključne riječi

Komentara 7

ZZ
Zvir Zvirek
12:04 12.08.2021.

Pa kaj ovi Možemo - vendar nemru?

DU
Deleted user
11:50 12.08.2021.

Moj zeko 🐰👈 je prokopao rupu, nakon sto sam ga gadao krumpirom🥔

Avatar yumamic
yumamic
12:26 12.08.2021.

od srama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije