Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNAČAJNA ŠTETA

Zagrebačka policija uhvatila dvije provalnice iz Sjeverne Makedonije

Provala
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/3
18.09.2019.
u 14:34

Šteta pričinjena ovim kaznenim djelima je neutvrđena, ali je veća od 10.000 kuna.

 Zagrebački policajci prijavili su u srijedu 25-godišnjakinju i maloljetnicu iz Sjeverne Makedonije koje se sumnjiči za provalu u stan na Ferenščici i pokušaj provale u stan u Draškovićevoj ulici.

Policija sumnja da su dvije sjevernomakedonske državljanke u utorak između 7 i 14 sati provalile u stan u I. Ferenščici iz kojeg su odnijele novac, nakit i torbe, dok su isti dan, između 12 i 14 sati, pokušale provaliti u stan u Draškovićevoj ulici, u čemu nisu uspjele.

Policajci su zatekli osumnjičenice u neposrednoj blizini mjesta događaja te su ih priveli na kriminalističko istraživanje. Šteta pričinjena ovim kaznenim djelima je neutvrđena, ali je veća od 10.000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene su predane pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentara 3

Avatar indigo25
indigo25
13:15 19.09.2019.

Da nije riječ o Gan-ci-ima

DU
Deleted user
12:14 19.09.2019.

Ma dajte molim vas: iz Sjeverne Makedonije.... Jel su garavi? Kod mene su dvije garave provalile lani i ulovili ali je postupak obustavljen zbog pomanjkanja dokaza iako je policija identificirala njihove otiske prstiju u mom stanu!!!! Pametnome dosta!!!

Avatar Niškorist
Niškorist
12:54 19.09.2019.

Ajvar djevojke ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije