Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sabirni kanal

Za kanalizaciju u Ježdovcu 11 milijuna kuna

Ježdovec
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/3
29.02.2016.
u 15:06

Nakon ove faze idu još dvije kojima se uvodi odvodnja u Lučko i ostali dio Ježdovca

Zbog izgradnje sabirnog kanala Ježdovec kod križanja Puškarićeve i Ježdovečke ulice autobusna linije 168 (Savski most – Ježdovec – Prečko) prometovat će skraćeno do aerodroma u Lučkom jer je promet obustavljen na dijelu Ježdovečke ulice.

Autobusi će voziti skraćeno dionicom Prečko – Ježdovec – Aerodrom Lučko te istom trasom u povratku. Takav red vožnje na snazi će biti gotovo mjesec dana, do 27. ožujka, za kada je predviđen završetak radova. Informacije o prilagođenom rasporedu vožnje dostupne su na početnom i krajnjem stajalištu.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Radovi obuhvaćaju izgradnju sabirnog kanala u ukupnoj dužini 5400 metara sa 150 kućnih priključaka, a vrijednost radova je oko 11 milijuna kuna. Iz Vodoopskrbe i odvodnje pozvali su stanovnike tog dijela da podnesu zahtjeve za priključenja na kanalizacijsku mrežu kako bi regulirali taj dio s ugovorima.

Nakon završetka ovih radova slijede još dvije faze izgradnje kanalizacijskih mreža, dugih 18 i 14 kilometara, koje će obuhvatiti i Ježdovec i Lučko te će se taj dio naselja potpuno priključiti na kanalizaciju.

Komentara 2

CL
clas
20:09 29.02.2016.

super došao je na red i Ježdovec sad nema odustajanja dok nije gotovo.Ljudi su ovo jedva čekali.Pozdrav svima

LI
liliZG
10:46 02.03.2016.

ne vjerujem dok ne doživim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije