Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
total rock world

'Vrijeme je da se krene': Nulti koncerti za prostor rock’n’rolla

Walter Neno Neugebauer
Foto: Željko Hladika/Pixsell
28.02.2014.
u 20:15

Udruga Waltera Nene Neugebauera organizator je koncerata za koje će ulaznica stajati 30 kuna. Koncerti su namijenjeni skupljanju sredstava za akciju uređenja prostora koji je udruga dobila od Grada u Ulici Ljudevita Posavskog.

Udruga Total Rock World, na čelu s pionirom rock’n’rolla s ovih prostora Walterom Nenom Neugebauerom, lani je u listopadu od Grada dobila dugoočekivani prostor od 400 četvornih metara u Ulici Ljudevita Posavskog 48, tik do Muzeja automobila Ferdinanda Budickog.

Kako bi što prije uredili prostor, pokrenuli su akciju “Vrijeme je da se krene” i nulte koncerte, a prvi će biti danas od 19 do 23 sata kada će se održati natjecanje srednjoškolskih bendova pod motom “Bolje da sviramo nego da se drogiramo”.

U subotu će se od 19 do 24 sata održati Rollin’ Night, a u nedjelju od 18 do 23 sata Rockin’ Sunday, kada će nastupiti brojni domaći bendovi, poput Walter Neugebauer & The Cadillac, Picksiebner, Country Guru i Kaubojka Rajka, V.I.S. Grešnici, Vis Peri Deri, Rockheads, Cat Paws i mnogi drugi. 

– Važno nam je da prostor zrači jednostavnošću, da je uredan, da imamo dobru pozornicu, ozvučenje i rasvjetu. Rock’n’roll nikad nije bio raskoš – poručio je Walter Neugebauer. Osim koncertnih sadržaja, u ovom je prostoru predviđen i multimedijalni dio gdje će se prikazivati filmovi i održavati akustični nastupi. U galeriji će biti od 25 do 30 sjedećih mjesta za one koji se umore nakon čage, a pokraj retropulta ulazit će se u veliku čagaonicu, u kojoj će biti i pozornica za koncerte. 

Cijena ulaznice za nulte koncerte u sklopu akcije uređenja prostora bit će 30 kuna, a za one koji dođu s flyerom bit će deset kuna jeftinija. Za rezervaciju se može nazvati na broj 098/820033098/820033.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije