Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za najkreativnije

Vozi se i druži s legendom Formule 1 Mikom Häkkinenom

Mika Hkkinen
City Center One
04.06.2013.
u 08:36

City Center one West poziva pojestitelje da do 6. lipnja dođu do mjesta za informacije City Centera one West i zatraže letak te na njegovu poleđinu napišu zašto baš oni trebaju ići na vožnju s Mikom.

City Center one West svojim posjetiteljima nudi jedinstvenu prilikud - da voze bolid  s jednim od najboljih vozača Formule1 u povijesti – s Mikom Häkkinenom!

Mika dolazi u Zagreb u sklopu globalne kampanje Join the Pact – Ako piješ ne vozi, a tom prigodom City Center one West poziva pojestitelje da do 6. lipnja dođu do  mjesta za informacije City Centera one West,  zatraže letak te na njegovu poleđinu napišu zašto baš oni trebaju ići na vožnju s Mikom.

Prva je nagrada vožnja s Mikom u Caparo bolidu 12. lipnja u Radničkoj ulici u Zagrebu te druženje s ovom legendom Formule1.

Druga nagrada je također atraktivna, a  uključuje pozivnicu za ekskluzivni party s vozačem formule.

Još osmero kreativnih bit će nagrađeno i to svaki od njih karting vožnjom za 4 osobe na najzabavnijoj karting stazi u Zagrebu.

Najkreativnije će odabrati stručni sud City Centera one West s jednim od posjetitelja.

Zbog dimenzija bolida, osoba koja će osvojiti prvu nagradu (vožnja s Mikom u Caparo bolidu) mora biti visoka maksimalno 190 cm, ne smije biti teža od 90 kg i opseg struka joj ne smije biti veći od 90 cm. Svi sudionici natječaja moraju biti punoljetni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije